Stillingsannonse:

DinSide søker reporter til vikariat

Søknadsfrist: 7. mars

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Er du en allsidig reporter som kan være med på å løfte DinSide til nye høyder med framoverlent forbrukerjournalistikk? Da er vi på jakt etter deg!

Med nesten 700.000 sidevisninger i snitt hver dag, holder DinSide posisjonen som et av landets største og viktigste forbrukernettsteder. Det er også Dagbladets kilde til forbrukerinnhold – en viktig del av stoffmiksen.

Nå ser vi etter en reporter som kan levere saker innen blant annet bolig, økonomi og ikke minst tester, i et fast vikariat. Vi leter etter deg som både kan kaste deg kjapt rundt for å dekke det løpende nyhetsbildet, men som også kan jobbe fram egne saker innen forbrukersegmentet. Som en del av DinSide-redaksjonen bør du:

  • Ha teft for hva som er en god forbrukernyhet for Din Side og Dagbladet
  • Være tabloidfaglig sterk
  • Ha solid redaksjonell erfaring

Vi tilbyr et hyggelig og godt faglig miljø med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få gode utviklingsmuligheter i ett av Norges ledende mediehus. Avdelingen samarbeider tett med Dagbladet-desken og TV-avdelingen.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Vikariatets varighet er fra avtalt oppstart så snart som mulig,
til 30. september 2021.

Turnus må påregnes.

For spørsmål kontakt:

Konstituert redaktør Rolf Fiske, 900 51 210, e-post: [email protected]

Klubbleder Anders Holth Johansen, 476 16 896, e-post: [email protected]

Søknad sendes til [email protected].

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS