Dinside søker økonomijournalist

Søknadsfrist: 15. oktober 2018

Forbrukernettstedet Dinside har ledig fast stilling som økonomijournalist. Rett person får i oppdrag å hjelpe våre 1,3 millioner lesere med deres privatøkonomi.

Vi ser etter en journalist som har erfaring med økonomistoff - eller en økonom med journalisterfaring. Du kommer til å hjelpe folk med alt fra sparing og pensjon til arv og skilsmisseoppgjør - og naturligvis forklare hva neste års statsbudsjett vil bety for folks lommebøker. Derfor er det viktig at du har evnen til å formidle stoffet på en enkel og lettfattelig måte.

Du er samfunnsengasjert og har god kunnskap om privatøkonomi. Du vil bruke journalistjobben til å få leseren til å forstå sin egen økonomi og forklare hvordan økonomi, trender og markedsføring i samfunnet påvirker oss.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og du vil samarbeide med journalister i hele Dagbladet. Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktperson:

Redaktør Bjørn Eirik Loftås på epost: [email protected]

Klubbleder Anders Holth Johansen på epost: [email protected]

Søknad og CV sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 15. oktober 2018

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dinside er Norges største forbrukernettsted med 1,3 millioner unike lesere i uka. Vi er en redaksjon bestående av ni journalister, som daglig publiserer nyheter, tester, tips og råd innenfor områdene teknologi, økonomi, bolig, motor, fritid og reise. Dinside er organisert under Dagbladet.