Dinside og Dagbladet søker teknologijournalist (vikariat)

Søknadsfrist: Snarest

Dinside og Dagbladet har ledig vikariat som teknologijournalist. Rett person får i oppdrag å hjelpe 1,3 millioner i deres møte med teknologien vi omgir oss med hver dag, og sette agendaen i et av Norges viktigste forbrukernettsteder. Vikariatet strekker seg i første omgang fram til jul, med gode muligheter for forlengelse. Tiltredelse snarest.

Vi ser etter en journalist som har bred erfaring med teknologistoff - eller en med god teknisk kompetanse og journalisterfaring. Du elsker å teste ut nye PC-er og TV-er, og fortelle helt vanlige forbrukere hva de skal velge og hvorfor. Du skal også gi dem tips og råd om hvordan de kan få mest mulig ut av utstyret de har kjøpt, og derfor er det svært viktig at du har evnen til formidle tyngre teknologistoff på en enkel og pedagogisk måte.

Du er levende interessert i forbrukerteknologi og teknologitrender, og kvier deg ikke for å utforske nye områder. Vi har for eksempel ambisjoner om å skrive mer om smarthusteknologier, IoT og smarte husholdningsartikler, og har du allerede kompetanse innen disse områdene, er det et stort pluss.

Du vil gå inn i en redaksjon med sterkt dedikerte forbrukerjournalister, og du vil samarbeide med journalister i hele Dagbladet. Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktperson:

Søknad og CV sendes så snart som mulig til [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Dinside er Norges største forbrukernettsted med 1,3 millioner unike lesere i uka. Vi er en redaksjon bestående av ni journalister, som daglig publiserer nyheter, tester, tips og råd innenfor områdene teknologi, økonomi, bolig, motor, fritid og reise. Dinside er organisert under Dagbladet.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.