Digitaljournalist, 100 % fast stilling

Søknadsfrist: 14. oktober

Dagens Medisin søker nyhetsjournalist til DM Pharma, vårt digitale nyhetsbrev for legemiddel- og apotekbransjen.

Vi er på jakt etter en person som enten kjenner legemiddelfeltet - eller kan tenke seg å tilegne seg dybdekunnskap om stoffområdet.

Vi ser etter en rask, utadvent og fremoverlent journalist som er god på kildekontakt.

Vår nye journalist må ha interesse for digital formidling. Det er fint om du har noe erfaring med video, eller synes dette er et felt du kan tenke deg å utvikle deg på.

Dagens Medisin har et uformelt, humørfylt og svært kompetent helsejournalistisk redaksjonelt miljø. Vi ønsker en person som vil jobbe både på egenhånd og i team med andre. Det vil også være mulighet for å delta på og dekke internasjonale medisinske kongresser.

For denne stillingen er det en forutsetning at du kan arbeide i Oslo, og vi ønsker tiltredelse senest januar 2019.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Markus Moe, redaktør, 918 93 815 [email protected]

Anne Grete Storvik, journalist, 450 73 971 [email protected]

Søknadsfrist: Omgående, senest 14. oktober.

Send søknaden din med CV til: [email protected]

Søknadsfrist: 14. oktober 2018

Firma: Dagens Medisin

Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetsavis for helsevesenet. Avisen ble etablert i 1998, har et opplag på 25.800 eksemplarer og distribueres til alle yrkesaktive leger i hele landet, i tillegg til nærmere 900 abonnenter.

Dagens Medisin kommer ut hver 14. dag på papir, og har hovedfokus på medisinske nyheter, forskning, helsepolitikk, debatt og kronikker. I tillegg har vi daglige nyheter på www.dagensmedisin.no og vårt DM Pharma nyhetsbrev som gir fordypning i legemiddel-og apotekbransjen. Vi avholder også fagseminarer Dagens Medisin Arena. Dagens Medisin eies av mediekonsernet Bonnier, og har søsteraviser i Sverige, Danmark, Estland, Slovenia og Polen. Våre lokaler er sentralt i Oslo sentrum.