Digital content- & SoMe Manager

Søknadsfrist: 13. mai 2018

I stillingen som Digital content- & SoMe Manager får du utviklingsmuligheter, frihet og ansvar. Vi vil at du aktivt skal bidra til å utvikle stillingen selv. Vi investerer stort i digitale salgs- og kommunikasjonskanaler, og stillingen vil ha en sentral rolle i dette arbeidet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gunstige goder i bilbransjen. Vi sitter i lyse og moderne kontorlokaler i hovedkontoret på Lørenskog. Nå utvider og forsterker vi vår markedsavdeling for Peugeot, Citroën og DS. Vi søker kreativ og initiativrik Digital Content manager/innholdsprodusent. Du vil ha ansvar for å utarbeide godt og engasjerende innhold til våre digitale plattformer, samt skape god kundedialog i sosiale medier. Du vil utvikle helt nytt innhold og optimalisere eksisterende for å gi en helhetlig merkevareopplevelse for hvert av våre bilmerker.

Hos oss får du mulighet til å forme kundeopplevelser for tre ulike merkevarer. Du blir en del av en profesjonell markedsavdeling med høye ambisjoner. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø, har flat struktur og fleksible arbeidsdager. Du vil få utfordrende oppgaver som inkluderer både å lage innhold selv og være prosjektleder med bruk av eksterne ressurser. Du vil få et bredt kontaktnett internt i Bertel O. Steen og hos våre samarbeidspartnere.

Vi søker deg som har en god penn og erfaring med produksjon av tekst og grafisk innhold til ulike digitale plattformer. Du vet instinktivt hva som engasjerer og hvordan du tilpasser budskap for at det skal passe ulike målgrupper og merkevarer i forskjellige kanaler. Arbeidskapasiteten og kreativiteten din er stor, og du er både strukturert og initiativrik. Du har tidligere jobbet med redaksjonelt eller kommersielt innhold i for eksempel medie- og reklamebransjen. Erfaring fra community management i sosiale medier er også nyttig. Det er en styrke om du har jobbet med både B2C og B2B innhold. Du er flytende både på norsk og engelsk, og om du i tillegg kan fransk vil vi definitivt snakke med deg!

Du har gjerne universitet eller høyskoleutdannelse, eller relevant erfaring fra lignende rolle. Du har også gjerne erfaring med bruk av foto og video, i tillegg til svært god fremstillingsevne - både skriftlig og visuelt.

I stillingen som Digital content- & SoMe Manager får du utviklingsmuligheter, frihet og ansvar. Vi vil at du aktivt skal bidra til å utvikle stillingen selv. Vi investerer stort i digitale salgs- og kommunikasjonskanaler, og stillingen vil ha en sentral rolle i dette arbeidet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gunstige goder i bilbransjen. Vi sitter i lyse og moderne kontorlokaler i hovedkontoret på Lørenskog.

Søk på stillingen her: www.dfind.no

Søknadsfrist: 13. mai 2018

Nærmere info:

Kontakt: Elisabeth Langseth

Telefonnummer:98468690

E-post: [email protected]

Firma: Bertel O. Steen

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere, hadde en omsetning på 16,7 mrd kr og et driftsresultat på 555 mill kr i 2017. Bertel O. Steen har en felles forretningsenhet, PSA Norge, som importerer, markedsfører og distribuerer bilmerkene Peugeot, Citroën og DS gjennom 110 forhandlere over hele Norge. Denne enheten solgte i fjor 13.000 nye biler, var Norges nest største varebilleverandør og ble kåret til den fjerde beste importøren globalt av 160 land.