Digi.no søker dyktig journalist til fast stilling

Søknadsfrist: 22. mai 2018

Vi er i vekst, og nå oppbemanner vi redaksjonen for å kunne ta ytterligere steg.

Digi.no er Norges største nettsted for IT-profesjonelle. Vi søker nå en dyktig og teknologikyndig journalist som kan skrive om hvordan norske bedrifter bruker IT til å løse sine utfordringer. Journalisten vil bruke mye tid ute hos IT-avdelinger og IT-miljøer rundt omkring i Norge for å finne ut hva de driver med, hva de sliter med, samt se på nye trender og eksempler på spennende bruk av teknologi.

Digi.no-redaksjonen består i dag av 5,5 årsverk i tillegg til frilansere og skal altså nå utvides med ytterligere ett. Journalisten vi ansetter vil spille en viktig rolle i å gjøre digi.no enda mer relevant for alle som jobber med IT i Norge, enten det er i private eller offentlige virksomheter. Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Spørsmål kan rettes til:

Redaktør for digi.no, Kurt Lekanger, på telefon 402 10 140.

NJ-klubbleder i TU Media er Håvard Fossen, som kan nås på telefon 905 19 347.

Søknad sendes til: [email protected] innen 22. mai 2018.

Firma: Teknisk Ukeblad Media AS

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Delta V, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger og veier24.no. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 70 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.