Deskjournalist i Sol

Søknadsfrist: 30. juni 2018

En av våre dyktige journalister skal ut i mammapermisjon, og vi søker derfor etter hennes vikar.

I denne jobben får du jobbe med forsiden og innholdet på en av Norges største nettaviser. Sol-redaksjonen jobber med å koble journalistikk og kunstig intelligens, og du blir involvert i dette. Du vil også jobbe med å skrive og redigere nyhetssaker.

Du er en samfunnsengasjert journalist med et spesielt hjerte for å lage gode vinklinger på saker. Du kjenner godt til god presseskikk og hvor viktig skikkelig kildearbeid er for journalistikken.

Du går inn i en gjeng som digger jobben sin og som vil hjelpe deg til å bli god.

Oppstart: Etter avtale

Ved spørsmål om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen på [email protected] eller 41507894

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 30. juni 2018

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT. Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo