Stillingsannonse:

Dagsavisen søker nyhets- og reportasjeredaktør til vår nasjonale fellesredaksjon

Søknadsfrist: 21. mai

Dagsavisen har vært gjennom en fantastisk reise, der vi har gått fra den ene, konkurstruede papiravisen til et lønnsomt og voksende digitalt mediehus med lokale redaksjoner i fem byer.
Totalt har vi 13 publikasjoner som skal fylles med kombinasjonen av lokalt, nasjonalt og internasjonalt innhold.
Dette gir både flere lesere og større muligheter for vår nasjonale fellesjournalistikk.

Vi er nå åtte ganger så store digitalt som vi var for få år siden, og mener at vi må gjøre strukturelle endringer om vi skal kunne vokse ytterligere.
I løpet av høsten vil vi være klare med en organisering som har dagens digitale mediehus og strategi som utgangspunkt, og går med det bort fra en struktur som delvis har fulgt med fra en gammel papiravis.
Et nytt organisasjonskart, hovedstrateginotat og overordnede ledelsesforventinger er vedtatt som grunnlag for det videre arbeid.

Like viktig som å følge de politiske sakene på Stortinget, vil det være å søke politikkens konsekvenser og menneskene som påvirkes av politikernes beslutninger.

Til vår nye nasjonale fellesredaksjon søker vi derfor en nyhets- og reportasjeredaktør som i samarbeid med reportasjeleder på utenriks skal sørge for at leserne av alle våre publikasjoner oppdateres, informeres og inspireres med en solid fellespakke.
Like viktig som å følge de politiske sakene på Stortinget, vil det være å søke politikkens konsekvenser og menneskene som påvirkes av politikernes beslutninger.
Vi skal avsløre og forklare store spørsmål gjennom konkrete historier, og vi skal bruke virkemidler og verktøy som gjør oss interessante for nye og yngre lesergrupper på digitale plattformer.

Du som vil ha jobben, må ha et digitalt hode, redaksjonell teft og være en god rollemodell og ambassadør for vårt spesielle avisprosjekt.
Videre må du være interessert i å ta del i det praktiske arbeidet selv, samtidig som du skal motivere, engasjere, glede og utvikle vår politiske reportasjeavdeling.

Stillingen rapporterer til sjefredaktør og vil inngå i ledergruppen for Dagsavisen-familiens fellesredaksjon sammen med sjefredaktør, politisk redaktør for vårt kommentarinnhold, kulturredaktør og reportasjeleder for utenriks.

For informasjon om stillingen:
Pål S. Øverby
Partner/Headhunter - Raadgiverhuset
[email protected]
Telefon: 905 26 841

SØK STILLINGEN HER