Dagens Perspektiv søker journalister – helse, omsorg og ledelse

Søknadsfrist: 15. november

Vi søker en dreven og engasjert journalist som kan jobbe raskt og målbevisst.

Vi skal ansette en journalist i fast stilling for å dekke ledelse, strategi og personal. Dette er prioriterte stoffområder i Ukeavisen Ledelse og Dagens Perspektiv. Det er ønskelig med en relevant utdannelse innen disse fagområdene i tillegg til journalistisk erfaring.

Dagens Perspektiv overtok magasinet Velferd ved årsskiftet. Neste år utvider vi perspektivet og vil satse på helse i førstelinje- og folkehelse-perspektiv sammen med Velferd. Vi har ikke sykehusene i fokus, men alle institusjoner og tiltak innen kommunal regi og frivillig sektor.

Vi søker en journalist som kjenner helse- og omsorgsfeltet eller som har gode faglige forutsetninger for å dekke dette feltet. Du skal bryte nytt land og sammen med redaktøren i Velferd gjøre Dagens Perspektiv til det ledende organ på dette stoffområdet.

Vi søker derfor en journalist som er faglig sterk, som har en analytisk tilnærming til aktuelle saker, har driv og engasjement og kan jobbe raskt og målbevisst.

Stillingen lyses ut for et år. Målet er å kunne tilby den vi ansetter fast ansettelse høsten 2019.

For nærmere opplysninger, kontakt:

  • Magne Lerø, tlf 90 53 76 13,

Vi behandler søknader etter hvert som de kommer inn, seinest innen 15. november.Søknad med CV sendes til: [email protected]

Firma: Dagens Perspektiv AS

Dagens Perspektiv AS er utgiver av den digitale dagsavisen Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse og magasinet Plot samt nettstedet Velferd.no. Vi er 30 ansatte og holder til i nye lokaler i Oslo sentrum.

Dagens Perspektiv AS eies av Medier og Ledelse AS som også er utgiver av Dagligvarehandelen og bransjeavisen KBS.