Stillingsannonse:

Dagens Næringsliv søker sommervikarer

Søknadsfrist: 16. januar

NHST Media Group

NHST Media Group

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat og energi. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere. I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Mynewsdesk, Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds, Upstream og Europower. Mangfold, inkludering, uavhengighet og innovasjon er viktig for selskapets suksess. NHST gir like muligheter for søkere med alle bakgrunner.

Vil du jobbe i DN i sommer? Vi søker feature- og nyhetsjournalister, fotografer og videojournalister, frontsjefer og sideprodusenter/AD-er.

Du finner mer informasjon om stillingene og kontaktpersoner ved å klikke deg inn på linkene nedenfor, eller på www.dn.no/jobbidn.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke. 

Vi ønsker at du søker så raskt som mulig, helst i god tid før søknadsfristen søndag 16. januar 2022.

Journalister i Nyhet og dagsorden

Vi søker nyhetsjournalister med interesse for et eller flere av områdene DN dekker, som økonomi, næringsliv, samfunn, politikk, handel, eiendom, gründer, medier og teknologi. Som sommervikar får du erfaring med både løpende nyhetsdekning og lengre nyhetsløp. Vi søker også etter tilkallingsvikarer som kan jobbe før og etter sommermånedene.

Les mer og søk her

Fotografer og videojournalister

Vi søker etter både livsstilsfotografer, reportasjefotografer, nyhetsfotografer og sterke visuelle videoreportere. Har du kompetanse på flere av områdene, er det en fordel.

Les mer og søk her

Journalister i Historiefortelling og livsstil

Vi leverer feature- og nyhetssaker til alle DNs flater – inkludert de prisvinnende magasinene D2 og DN Magasinet – og ser etter deg som er iderik, nysgjerrig, har egne ideer og godt språk.

Les mer og søk her

Frontsjefer og sideprodusenter/redigerere/AD-er

Desken i DN søker frontsjefer til DN.no og sideprodusenter/redigerere/AD-er til papirproduktene (nyhetsavisen, D2 og Magasinet). For begge roller er det viktig med god språkforståelse, at du er trygg presseetisk, trives med høyt tempo og kan redigere og publisere tekst og bilder til digitale flater.

Les mer og søk her

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. Januar

Søk på stillingene her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS