Stillingsannonse:

Dagens Næringsliv søker nyhetsjournalister

Søknadsfrist: 19. september

Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Vil du vinne nyhetskampen og drive frem egne avsløringer i Norges fremste økonomi- og næringslivsavis? Dagens Næringsliv søker journalister til faste stillinger og vikariat.

Dagens Næringslivs Nyhet dagsorden-avdeling søker journalister til to faste stillinger:

Samfunn og næringsliv:

Vi ser etter en journalist som har erfaring med å drive frem egen, dagsordensettende journalistikk. Du bør være opptatt av de heteste samfunnsdebattene og politiske prosessene, hvordan offentlige penger brukes og hva som skjer på innsiden av Norges største selskaper og mektigste institusjoner.

Finans:

Vi søker en faglig sterk reporter med stor interesse og forståelse for økonomi, børs og finans. Du klarer å finne historien bak tallene, har et omfattende kildenettverk og brenner for å grave frem de gode fortellingene om sentrale aktører og hendelser innen finans og næringsliv.

I tillegg søker vi en journalist til et langt vikariat:

Vikariat: Du bør ha interesse for økonomijournalistikk og gjerne erfaring med å dekke et eller flere av de mest sentrale områdene vi jobber med – som eiendom, finans, børs, samfunn, teknologi, makroøkonomi og handel.

Nyhet dagsorden-avdelingen i DN driver med løpende nyhetsdekning og dagsordensettende journalistikk. Avdelingen har en egen dokumentargruppe, men også journalistene i samfunns- og finansgruppene leverer nyhetsfeature og dokumentarer til DN Lørdag.

Vi søker journalister som er idérike, har stor gjennomføringskraft og trives med å arbeide selvstendig og i ulike team.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingene kan rettes til:

Fung. nyhetsredaktør Anne Skalleberg: [email protected], mob. 91122328

Breakingsjef Stian Øvrebø Johannessen: [email protected], mob. 90661157

Klubbleder Ida Grieg Riisnæs: [email protected], mob. 93256359

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS