Stillingsannonse:

Dagens Næringsliv søker journalister

Søknadsfrist: 16. august

Vil du drive undersøkende journalistikk og dekke endringene og trendene som påvirker samfunnet, økonomien og livene våre? Da er du den vi leter etter.

Du er idérik, kreativ, har stor gjennomføringskraft og vil sette dagsorden.
Du trives med å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Du må gjerne ha erfaring med eller ønske om å jobbe med dokumentarjournalistikk og nyhetsfeature.

Journalister til Nyhet dagsorden

Nyhet dagsorden-avdelingen dekker løpende økonominyheter og driver dagsordensettende nyhets- og dokumentarjournalistikk.

Vi søker særlig etter fast ansatte reportere og langtidsvikarer med sterk interesse for finans, makroøkonomi, eiendom eller politikk og samfunn. Vi er på jakt etter en skrivende reportasjeleder innen finans og børs. Vi søker en spillreporter med ansvar for å dekke konkurransen i et nytt aksjefondspill. Og vi ønsker flere dyktige tilkallingsvikarer, gjerne studenter.

Historiefortelling livsstil

Historiefortelling og livsstil-avdelingen driver dagsordensettende feature- og dokumentarjournalistikk, samt løpende livsstilsnyheter.

Vi søker en fast ansatt journalist og en skrivende reportasjeleder. Du har en god penn, egne kilder og evne til å jobbe frem egne prosjekter. Vi søker særlig etter reportere med sterk interesse for digital historiefortelling.

Spørsmål om stillingene i Nyhet dagsorden rettes til:

Spørsmål om stillingene i Historiefortelling livsstil rettes til:

Les mer om alle stillingene og søk på dn.no/jobbiDN

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter Morgenbladet og en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS