Stillingsannonse:

Dagbladets kulturavdeling søker journalist (vikariat)

Søknadsfrist: 25. november

Dagbladets kulturredaksjon søker en idérik reporter med nyhetsteft, kildenettverk og velutviklet evne til å finne egne saker.

Dagbladets kulturredaksjon skal være nyhetsledende på kulturfeltet. Vi er derfor på jakt etter en reporter som kan sette dagsorden med egne saker, finne kultursnakkisene og drive den norske kulturdebatten framover.

Du som søker må være selvstendig, språksikker og trives i et hektisk, men kreativt miljø.

Det er en klar fordel om du har eget kildenettverk innen litteratur, musikk, film, kunst, tv og/eller medier.

Vikariatet er på ti måneder.

Spørsmål kan rettes til:

Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: 1. januar 2020
Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen 25. november

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.