Stillingsannonse:

Dagbladet TV søker videojournalister til fast stilling og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 1. oktober

Dagbladet

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet TV er på jakt etter nyhetsjournalister som har videokompetanse og som vil jobbe med web-TV.

Vi jobber med breaking news fra desken i redaksjonen og ute i felt, og vi jakter de gode videoene som vinner seere. Vi skal være først med det beste.

Nå søker vi videojournalist til fast stilling, i tillegg til tilkallingsvikarer. Hos oss er det høyt tempo og tett samarbeid. Alle jobber både foran og bak kamera. Alle produserer, redigerer, og programleder sendinger. Alle jakter og klipper virale vinnere. Vi skreddersyr innhold for sosiale medier, og vi jobber stadig med innovative grep for framtidas TV.

Vi kan tilby Europas mest moderne teknologi for breaking news, fantastiske kollegaer, og kort vei fra idé til gjennomføring.

Du bør ha redaksjonell erfaring og teknisk kompetanse innen filming og redigering. Du bør være initiativrik, positiv og en sterk lagspiller, med nyhetsteft og blikk for en god historie.

Dagbladet TV tilbyr en variert arbeidshverdag, med gode muligheter for faglig utvikling. TV-nyhetsdesken samarbeider tett med programavdelingene Non Stop, Rødt Kort og Rød Løper, og du blir en del av et levende og lekende TV-miljø.

Stillingen innnebærer turnus med dag, kveld og helg.

Stillingstype: Fast ansettelse og tilkallingsvakter etter avtale

Vil du vite mer? Ta kontakt eller send søknad!

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Tanja Wibe-Lund, avdelingsleder i Dagbladet TV, 992 63 751 / [email protected]

Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV, 915 20 220 / [email protected]

Anders Holth Johansen, klubbleder i Dagbladet, 476 16 896 / [email protected]

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Tiltredelse: Etter avtale
Søknad med CV sendes [email protected]

NB! Kort søknadsfrist: 1. oktober 2021

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS