Dagbladet TV søker vaktsjefer

Søknadsfrist: 07. oktober 2018

Velkommen til et mediehus som satser!

Dagbladet skal styrke og utvide sin TV-satsing, og søker vaktsjefer for å lede det daglige arbeidet.

Du må ha solid redaksjonell erfaring, og kan gjøre tøffe prioriteringer og ta vanskelige valg på en effektiv måte. Du må ha en utpreget tabloid forståelse og kunne balansere ressurser mellom nyheter, sport og underholdning, samt et bredt tilfang av virale videoer.

Måltall og hårete mål er noe som motiverer deg. Du bør ha grunnleggende kjennskap til foto og redigering, og være en mester i digital presentasjon.

Er du i tillegg en lagspiller, som kan maksimere potensialet til de du leder, er du den vi leter etter.

Dagbladet TV er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er store.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected] innen 7. oktober.

Søknadfrist: 07. oktober 2018

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.