Stillingsannonse:

Dagbladet TV søker vaktsjef

Søknadsfrist: 01. februar

Dagbladet TV er web-TV-kanalen i Norge som øker mest, og vi søker en vaktsjef for å styrke teamet som leder det daglige arbeidet.

Du har solid redaksjonell erfaring, gjør tøffe prioriteringer og tar vanskelige valg på en effektiv måte. Selvfølgelig har du en utpreget tabloid forståelse og kan balansere ressurser mellom nyheter, sport og underholdning, samt et bredt tilfang av engasjerende videoer fra hele verden.

Målstyring er noe som motiverer deg, og du bør ha grunnleggende kjennskap til videoredigering. Digital presentasjon av tabloidkunst er din forse.

Er du i tillegg en lagspiller, som kan maksimere potensialet til redaksjonen du leder, er du den vi leter etter.

Dagbladet TV er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er store.

Turnusarbeid må påregnes.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:
• Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV, 915 20 220/ [email protected]
• Direktør TV i Aller Media, Mads A. Andersen, 951 26 166/ [email protected]
• Leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, 476 16 896/ [email protected]

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected] innen 1. februar.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere,
blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS