Stillingsannonse:

Dagbladet TV søker kreativ sportsreporter!

Søknadsfrist: 1. mai

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Liker du å ha det gøy på jobb og å følge de største sportsøyeblikkene tett?

Dagbladet TV søker nå en kreativ sportsreporter i fast stilling som skal lage gode videoer til sportsprogrammet «Rødt kort», samt dekke store sportsbegivenheter og sportsnyheter for Dagbladet og Dagbladet TV.

Du må være utpreget tabloid, og du må kunne filme, redigere og vinkle stoffet du lager digitalt. I tillegg må du ha full kontroll på det som rører seg i sportens verden.

Stillingen inngår i en turnus hvor man vekselvis lager innhold til programmet «Rødt kort», samt dekker løpende sportsarrangementer. Kvelds- og helgearbeid inngår i turnusen.

En del reisevirksomhet må også påregnes, både til planlagte sportsarrangementer og rykk på nyhetshendelser innenfor sportsområdet.

Dagbladet TV vokser raskest på web-tv i Norge, så det er svært gode muligheter for personlig utvikling og spennende utfordringer framover hos oss.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV, 915 20 220 / [email protected]

Andreas Særsland, produsent i «Rødt kort», 974 74 078 / [email protected]

Anders Holth Johansen, klubbleder i Dagbladet, 476 16 896 / [email protected]

Søknad med CV, og veldig gjerne arbeidsprøver eller en video,
sendes til [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS