Stillingsannonse:

Dagbladet trenger sommervikarer!

Søknadsfrist: 27. januar

Dagbladet er i kraftig vekst, og vi søker deg som vil gi våre 1,2 millioner lesere godt lesestoff i sommer.

Dagbladet trenger sommervikarer til våre avdelinger, og ønsker vikarer med bredest mulig redaksjonell erfaring. Det er en forutsetning at du har relevant utdannelse og/eller journalistisk praksis. Sommervikarene leverer innhold til både dagbladet.no, Dagbladet TV, Dagbladet Pluss og papiravisa. Arbeid på tvers av avdelingsgrensene og turnusarbeid må påregnes. Vikarperioden går fra uke 26 til og med uke 33.

NYHET

Vi søker landets beste breakingtalenter. Vi ønsker deg som gir alt for å være først med det siste, men som setter nøyaktighet og etikk først. Vi ønsker deg som har evnen til å jobbe fram egne steg i det felles nyhetsbildet fra inn- og utland,
og som evner å sette dagsorden med dine saker. Du ønsker å rykke i felt på kort varsel.

I nyhetsavdelingen jobber du for mobil først. Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til
Avdelingsleder Hans-Martin Thømt Ruud mobil: 976 87 774. E-post: [email protected]

DAGBLADET TV

Vil du være en del av Norges mest spennende tv-satsing i sommer?
Dagbladet TV søker kreative multitalenter som må elske to ting:
breaking news og live-tv, samt å finne og lage de mest spektakulære,
morsomme og rørende videoene verden har å by på.

Du må være utpreget tabloid, og du må kunne filme, redigere og vinkle stoffet du lager digitalt. Du må også være klar til å rykke på alle større nyhetshendelser som reporter og fotograf eller programlede livesendinger i vårt moderne nyhetsstudio.

Dagbladet TV vokser raskest på web-tv i Norge, så det er svært gode muligheter for videre jobb hos oss. Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til
Redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen mobil: 915 20 220.
E-post: [email protected]

KJENDIS

Vi søker offensive, pågående og nysgjerrige nyhetsjournalister til Norges største kjendisredaksjon. Etter at underholdningsdeskene i Dagbladet og Seoghør.no ble slått sammen for fire år siden, har avdelingen stått bak mange av de største, viktigste og mest omtalte sakene i norsk underholdningsliv.

Journalistene, som daglig leverer kjendisstoff til både Dagbladets og Se og Hørs nettsteder, må ha svært god kunnskap om norske og internasjonale kjendiser,
solid nese for nyheter og evne til å dyrke frem egne saker. I tillegg er det en forutsetning at du behersker enkel video og foto med mobil, samt at du har god erfaring med sosiale medier.

Spørsmål kan rettes til
Leder for kjendisdesken, redaktør Jonas Jørstad mobil: 932 45 329.
E-post: [email protected]

POLITIKK OG FINANS

Er du interessert i norsk politikk og samfunnsliv? Har du kunnskap om næringslivet, og interesse for de største aktørene og selskapene i Norge og i utlandet? Da kan du være den vi leter etter som sommervikar til Dagbladets ambisiøse politikk- og finansavdeling.

Vi søker nyhetsjegere som kan sette et eget preg på de store sakene i politikken og i finansjournalistikken. Du har tabloid teft, lar deg motivere av lagarbeid og har et utpreget konkurranseinstinkt. Vi leter etter deg som har evnen til å jobbe fram egne saker, men som også trigges av breaking news og er innstilt på å alltid kjempe for å vinne den daglige nyhetskampen. Relevant utdannelse og erfaring er en fordel.

Spørsmål kan rettes til:

SPORT

Vi søker de største talentene innen sportsjournalistikken. Vi har fokus på breaking news og de store sportsnavnene. Du må kunne formulere deg raskt og presist under tidspress og besitte god tabloid forståelse.

Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig må du være komfortabel med å bidra inn i dekning av store arrangementer som fotball-EM og sommer-OL, både morgen, dag og kveld.

Spørsmål kan rettes til
Sportsleder Fredrik Økstad Sandberg mobil: 93039977 E-post: [email protected]

DAGBLADET PLUSS

Dagbladet Pluss har de siste årene opplevd rakettvekst og har nå over 100 000 digitale abonnenter. I sommer trenger vi deg som har dokumenterte evner til å lage de eksklusive og unike sakene som skiller seg ut. Og - ja, de må være så gode at folk ønsker å betale for å lese dem.

Leserne våre liker alt fra hardtslående reportasjer fra lukkede miljøer og unike personhistorier som får tida til å stå stille, til grundige forbrukertester og nyttejournalistikk innenfor helse og økonomi som guider og hjelper dem i hverdagen. Hvis du har lyst til å gjøre litt av alt dette, har teft for de gode vinklingene og vet forskjellen på samtidig imøtegåelse og tilsvarsrett,
er det en god sjanse for at vi vil ha deg med på laget.

Som sommervikar i Dagbladet Pluss vil sakene dine også trykkes i Magasinet.

Spørsmål kan rettes til
Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen mobil: 951 11 763
E-post: [email protected]

KULTUR

Kulturavdelingen søker nyhetsjegere med særlig interesse for kultur.
Det er viktig at du er bredt orientert i nyhetsbildet, i tillegg til å være oppdatert innen populærkultur. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, tv og/eller medier, og du må like å dyrke fram egne saker.

Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evnen til å fortelle den gode historien.

Spørsmål kan rettes til:
Kulturredaktør Sigrid Hvidsten mobil: 952 27 414 E-post: [email protected]

DINSIDE

Vi er Norges ledende forbrukernettsted, med et høyt antall lesere hver dag.
Vi søker en sommervikar som er interessert i god forbrukerjournalistikk,
er iderik og liker å lage saker som treffer mange i alle aldre.

Ja, vi er nyhetsrettet, men ønsker samtidig å lage journalistikk som er nyttig for folk flest. Vi er også ambisiøse på video, som vi tror er viktig for mange som leser vår journalistikk. Nyheter, nytte, video og lesere skal gå hånd i hånd på våre sider.

Spørsmål kan rettes til
Konstituert redaktør Rolf Fiske mobil: 90051210. E-post: [email protected]

FOTO/VIDEO

Visuell avdeling i Dagbladet søker samfunnsbevisste, kreative og selvstendige foto-/videojournalister til spennende og utfordrende arbeid på db.no,
Dagbladet og våre magasiner.

Søkere må ha erfaring fra presserelatert arbeid, kompetanse innenfor både stills, video og digital presentasjon. Du jobber godt selvstendig, samtidig som du er den gode lagspilleren med blikk for de visuelle øyeblikkene, god forståelse for breaking-nyheter, kunne levere hurtig fra felt, samt kunne gå live på TV.
Søkere må disponere bil og foto-/videoutstyr.

Turnusarbeid og en del reising må påregnes. Legg ved ti relevante bilder/reportasjer i jpg-format og lenker til minst to videoreportasjer.

Spørsmål kan rettes til
Reportasjeleder Foto, Frank Karlsen mobil: 971 22 654. Epost: [email protected]

LEDER OG DEBATT

Vi søker erfarne, språksikre og kunnskapsrike journalister med bredt kontaktnett til å jobbe med kommentar og debatt. Dagbladet satser tungt på meninger-stoff,
og vi trenger medarbeidere med god forståelse for digital formidling og evne til å orientere seg - og reagere - raskt i samfunnsdebatten.

Spørsmål kan rettes til
Politisk redaktør Geir Ramnefjell mobil: 970 09 746. E-post: [email protected]

Søknadsfrist onsdag 27. januar 2021.
Aktuelle søkere kan bli kontaktet fortløpende.
Søknad sendes til [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-,
kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.
Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS,
samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.
Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway,
Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.
Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS