Stillingsannonse:

Dagbladet trenger sommervikarer!

Søknadsfrist: 22. januar

Vil du bidra til at Dagbladets 1.3 millioner daglige lesere får godt lesestoff i sommer?

Dagbladet skal engasjere sommervikarer i våre redaksjonelle avdelinger,
og ønsker vikarer med bredest mulig medieerfaring. Det er en forutsetning at du har relevant utdannelse og/eller journalistisk praksis. Sommervikarene leverer innhold til både dagbladet.no, Dagbladet TV, Dagbladet Pluss og papiravisa.
Arbeid på tvers av avdelingsgrensene og turnusarbeid må påregnes.
Vikarperioden går fra uke 26 til og med uke 33.
Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her

NYHET
Vi søker landets fremste nyhetstalenter. Vi ønsker deg som har evnen til å jobbe fram egne saker, samtidig som du er villig til å bidra på de største og viktigste hendelsene i inn- og utland. Du ønsker å rykke i felt på kort varsel.
Vi søker allroundere og deg med spisskompetanse innen krim, norsk samfunnsliv og utenriks. Til vår finanssatsing Børsen søker vi også reportere med kunnskap om næringsliv, og interesse for de største aktørene og selskapene i Norge og utlandet. Turnusarbeid må påregnes.
Spørsmål kan rettes til:
Avdelingsleder Hans-Martin Thømt Ruud. Mobil: 976 87 774. E-post: [email protected]

DAGBLADET TV
Vår videoredaksjon søker kreative videojournalister, som brenner for levende bilder og har en utpreget tabloid forståelse. Du må kunne filme, redigere og presentere stoffet du lager digitalt. Som VJ har du ansvar for byrå- og viralvideoer, nyheter, sport og underholdning. Du ønsker at sakene dine skal bli sett av flest mulig lengst mulig, og lar deg engasjere av seertall og visningsstatistikk. Turnusarbeid må påregnes.
Spørsmål kan rettes til:
Redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen. Mobil: 915 20 220. E-post: [email protected]

POLITISK
Er du interessert i norsk politikk og samfunnsliv? Vi søker nyhetsjegere som kan sette et eget preg på de store sakene i politikken, og som ønsker å jobbe fram egne saker. Du har egne ideer, er godt orientert i nyhetsbildet og liker å utfordre deg selv ved å sette deg inn i stadig nye problemstillinger. Relevant utdannelse og erfaring er en fordel.
Spørsmål kan rettes til:
Avdelingsleder på Politisk, Mats Rønning. Mobil: 951 27 285. E-post: [email protected]

KULTUR
Kulturavdelingen søker nyhetsjegere med særlig interesse for kultur.
Det er viktig at du er bredt orientert i nyhetsbildet, i tillegg til å være oppdatert innen populærkultur. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, tv og/eller medier, og du må like å dyrke fram egne saker. Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evnen til å fortelle den gode historien.
Spørsmål kan rettes til:
Fungerende avdelingsleder Knut-Eirik Lindblad på 932 15 70 [email protected] eller kulturredaktør Sigrid Hvidsten på 95 22 74 14 [email protected]

SPORT
Vi søker de største talentene innen sportsjournalistikken. Du må være nysgjerrig, full av idéer og ha oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden. Du må kunne formulere deg raskt og presist under tidspress og besitte god tabloid forståelse. Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig som du er klar til å rykke i felt som reporter på de største og viktigste sportshendelsene.
Spørsmål kan rettes til:
Sportsleder Fredrik Økstad Sandberg. Mobil: 93039977. E-post: [email protected]

KJENDIS
Vi søker offensive, pågående og nysgjerrige journalister til Norges største og mest slagkraftige kjendisredaksjon. Etter at underholdningsdeskene i Dagbladet og Seoghør.no ble slått sammen for tre år siden, har journalistene i avdelingen stått bak mange av de viktigste og mest omtalte sakene i norsk underholdningsliv. Journalistene, som daglig leverer kjendisstoff til både Dagbladets og Se og Hørs nettsteder, må ha svært god kunnskap om norske og internasjonale kjendiser, solid teft for nyheter og evne til å dyrke frem egne saker. I tillegg er det en forutsetning at du behersker enkel video og foto med mobil, samt at du har god erfaring med sosiale medier.
Spørsmål kan rettes til:
Leder for kjendisdesken, redaktør Jonas Jørstad. Mobil: 932 45 329. E-post: [email protected]

LEDER OG DEBATT
Vi søker erfarne, språksikre og kunnskapsrike journalister med bredt kontaktnett til å jobbe med kommentar og debatt. Dagbladet satser tungt på meninger-stoff, og vi trenger medarbeidere med god forståelse for digital formidling og evne til å orientere seg - og reagere - raskt i samfunnsdebatten.
Spørsmål kan rettes til:
Politisk redaktør Geir Ramnefjell. Mobil: 970 09 746. E-post: [email protected]

MAGASINET
Vi trenger selvstendige, tabloide og sultne journalister med bred samfunnskunnskap og godt språk. Journalistikken vår spenner fra gravende nyhetsdokumentarer, livsglade reportasjer og sterke portrettmøter til kultur og livsstil. Vi leter etter deg som graver fram egne saker og nyheter, jakter på unike personhistorier som berører og har fokus på oppslag.
Spørsmål kan rettes til:
Avdelingsleder for Magasinet Rina Blekkerud. Mobil: 958 99 763. E-post: [email protected].

FOTO
Visuell avdeling trenger samfunnsbevisste, kreative og selvstendige fotojournalister til arbeid på nett, i avisa og i magasinene. Søkere må ha erfaring fra presserelatert arbeid, kompetanse innenfor både stills, video og digital historiefortelling og disponere bil og foto/videoutstyr. Turnusarbeid og en del reising må påregnes. Legg ved ti relevante bilder i jpg-format og lenke til to videoreportasjer/digitale historier.
Spørsmål kan rettes til:
Reportasjeleder Foto, Frank Karlsen. Mobil: 971 22 654. E-post: [email protected]

Kortfattet søknad sendes til [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder,
en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Powered by Labrador CMS