Dagbladet trenger sommervikarer!

Søknadsfrist: 18. januar

Vil du bidra til at Dagbladets 1.5 millioner daglige lesere får godt lesestoff i sommer?

Dagbladet skal engasjere sommervikarer i våre redaksjonelle avdelinger og ønsker vikarer med bredest mulig medieerfaring. Det er en forutsetning at du har relevant utdannelse og/eller journalistisk praksis. Sommervikarene leverer innhold til Dagbladet.no, Dagbladet pluss og papiravisa. Arbeid på tvers av avdelingsgrensene og turnusarbeid må påregnes. Vikarperioden går fra uke 26 til og med uke 33.

Søknader sendes til [email protected]

NYHET
Vi søker landets fremste nyhetstalenter. Vi ønsker deg som har evnen til å jobbe fram egne saker, samtidig som du er villig til å bidra på de største og viktigste hendelsene i inn- og utland. Du ønsker å rykke i felt på kort varsel. Vi søker allroundere og deg med spisskompetanse innen krim, norsk samfunnsliv og utenriks.

Spørsmål rettes til avdelingsleder Hans-Martin Thømt Ruud.
Mobil: 976 87 774.
E-post: [email protected]

DAGBLADET TV
Vår videoredaksjon søker kreative videojournalister, som brenner for levende bilder og har en utpreget tabloid forståelse. Du må kunne filme, redigere og presentere stoffet du lager digitalt. Som VJ har du ansvar for byrå- og virale videoer, nyheter, sport og underholdning. Du ønsker at sakene dine skal bli sett av flest mulig, lengst mulig, og lar deg engasjere av seertall og visningsstatistikk.

Turnusarbeid må påregnes.

Spørsmål kan rettes til redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen.
Mobil: 915 20 220.
E-post: [email protected]

POLITISK
Er du interessert i norsk politikk og samfunnsliv? Vi søker nyhetsjegere som kan sette et eget preg på de store sakene i politikken, og som ønsker å jobbe fram egne saker. Du har egne ideer, er godt orientert i nyhetsbildet og liker å utfordre deg selv ved å sette deg inn i stadig nye problemstillinger. Relevant utdannelse og erfaring er en fordel.

Spørsmål rettes til avdelingsleder på Politisk, Mats Rønning.
Mobil: 951 27 285.
E-post: [email protected]

LEDER OG DEBATT

Vi søker erfarne, språksikre og kunnskapsrike journalister med bredt kontaktnett til å jobbe med kommentar og debatt. Dagbladet satser tungt på meninger-stoff, og vi trenger medarbeidere med god forståelse for digital formidling og evne til å orientere seg - og reagere - raskt i samfunnsdebatten.

Spørsmål kan rettes til politisk redaktør Geir Ramnefjell.
Mobil: 970 09 746.
E-post: [email protected]

KULTUR
Kulturavdelingen søker nyhetsjegere med særlig interesse for kultur. Det er viktig at du er bredt orientert i nyhetsbildet, i tillegg til å være oppdatert innen populærkultur. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, tv og/eller medier, og du må like å dyrke fram egne saker. Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evnen til å fortelle den gode historien.

Spørsmål kan rettes til kulturredaktør Sigrid Hvidsten.
Mobil: 95 22 74 14.
E-post: [email protected]

KJENDIS
Vi søker offensive, pågående og nysgjerrige journalister til Norges største og mest slagkraftige kjendisredaksjon. Etter at underholdningsdeskene i Dagbladet og Seoghør.no ble slått sammen for to år siden, har journalistene i avdelingen stått bak mange av de viktigste og mest omtalte sakene i norsk og internasjonalt underholdningsliv. Journalistene, som daglig leverer kjendisstoff til både Dagbladets og Se og Hørs nettsteder, må ha svært god kunnskap om kjendiser, solid teft for nyheter og evne til å dyrke frem egne saker. I tillegg er det en forutsetning at du behersker enkel video og foto med mobil, samt at du har god erfaring med sosiale medier.

Spørsmål kan rettes til leder for kjendisdesken, redaktør Jonas Jørstad.
Mobil: 932 45 329.
E-post: [email protected]

SPORT
Vi søker de største talentene innen sportsjournalistikken. Du må være nysgjerrig, full av idéer og ha oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden. Du må kunne formulere deg raskt og presist under tidspress og besitte god tabloid forståelse. Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig som du er klar til å rykke i felt som reporter på de største og viktigste sportshendelsene.

Spørsmål rettes til sportsleder Pål Marius Tingve.
Mobil: 905 98 550.
E-post: [email protected]

MAGASINET
Vi trenger reportere som er ute etter å sette dagsorden, som ønsker å berøre eller underholde. Du bør være idérik, ha bred samfunnskunnskap og et presist språk. Journalistikken vår favner alt fra gravende nyhetsdokumentarer, sterke menneskemøter til levende reportasjer innenfor sport, kultur, kjendis og livsstil. Vi leter etter deg som graver fram egne saker og jakter på unike historier.

Spørsmål rettes til redaksjonssjef helg og Magasinet, Linn Kongsli Hillestad.
Mobil: 984 12 108
E-post: llu@dagbladet.no

PLUSS
Til Pluss trenger vi dyktige journalister som både kan grave fram egne saker og bidra til å løfte andres saker. Pluss-redaksjonen lager saker innenfor et bredt spekter av tema, fra nære menneskemøter til artikler som gir leseren ny innsikt om nyhetsbildet. I tillegg skal Pluss-redaksjonen få premiumstoffet som produseres av resten av redaksjonen til å skinne.

Spørsmål rettes til redaksjonssjef Bjørn Bore.
Mobil: 916 00 447.
E-post: [email protected]

TEMA
Temaavdelingen leverer forsknings- og forbrukerjournalistikk innenfor feltene helse, kosthold, trening, personlig økonomi, samliv og forbrukerteknologi. Vi søker etter dyktige og idérike journalister med tabloid teft, som er motiverte for å jobbe målrettet med oppslagsaker til både nett og papir.

Spørsmål rettes til redaksjonssjef Bjørn Bore.
Mobil: 916 00 447.
E-post: [email protected]

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner.
Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL.
Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.