Stillingsannonse:

Dagbladet søker utviklingsredaktør

Søknadsfrist: 08. mars

Vil du lede sterke, digitale merkevarer? Brenner du for nye digitale løsninger?
Er du god på tverrfaglig samarbeid? Da har vi en av landets mest spennende mediejobber ledig til deg.

Vi søker etter en strategisk og nyskapende utviklingsredaktør som skal lede og utvikle Dagbladets nye produkter og fremtidige digitale løsninger. I tillegg vil utviklingsredaktør få ansvaret for viktige merkevarer og satsinger som DinSide, Børsen, Lommelegen, Dagbladet mat og Dagbladets podkastsatsing.
Dette er kompetente fagredaksjoner som leverer sterk journalistikk til flere hundre tusen brukere hver dag. I tillegg har vi ambisiøse vekstplaner innenfor flere nye lesersegmenter.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i en framoverlent og svært kompetent digital redaksjon. Dagbladet er et av Norges største og ledende nyhetsnettsteder og når 1,3 millioner lesere og seere hver dag. Dagbladet har de siste åra satset tungt på breaking news og TV, og har i tillegg en av Norges mest prisbelønte redaksjoner innen gravejournalistikk.

Dagbladet er i kraftig vekst, og har i første kvartal i regnskapsåret 2019/2020 økt antall sidevisninger med over 30 prosent. Også Dagbladet Pluss er sterkt voksende og har passert over 100 000 digitale abonnenter.

Dagbladet er en del Aller Media, som er et svært samarbeidsorientert mediekonsern. Som utviklingsredaktør i Dagbladet får du jobbe tett med mange kreative og kompetente miljøer i konsernet både innenfor utvikling, analyse og marked.

Utviklingsredaktør vil inngå i Dagbladets ledergruppe og rapportere til avisas sjefredaktør.

Arbeidsoppgaver:

  • Utviklingsredaktøren skal jobbe for å utvikle nye produkter som får enda flere nordmenn til å velge Dagbladet som sin primære nyhetskilde.
  • Utviklingsredaktøren har ansvaret for at nisjer og tjenester skaper nye inntektsstrømmer til Dagbladet.
  • Utviklingsredaktøren har ansvaret for å drifte og videreutvikle Dagbladets nye produkter og nisjenettsteder.

Fag:

  • Ledererfaring – gjerne fra et massemedium
  • Erfaring fra prosjektarbeid
  • Kunnskap om produktutvikling og teknologi, samt solid journalistisk erfaring og kommersiell forståelse og teft

Egenskaper:

  • Strategisk og analytisk
  • Gode samarbeidsevner
  • Høy gjennomføringskraft og arbeidskapasitet

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte vår
Rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Hodejegerne as, tlf. 915 59 752.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder,
en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.