Stillingsannonse:

Dagbladet søker to journalister til faste stillinger

Søknadsfrist: 23. april

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Hver eneste dag leser mer enn 1,2 millioner nordmenn Dagbladets journalistikk på ulike plattformer og i ulike kanaler. Vi er inne i en fase med voldsom digital vekst, og vi ønsker å treffe enda flere lesere gjennom andre distribusjonskanaler enn våre egne.

Derfor har vi opprettet en avdeling for eksterntrafikk, som nå skal utvides med to fast ansatte journalister. Jobben vår er å skrive saker som treffer bredt både på Facebook og Google, og det er selvfølgelig hyggelig hvis den får mye trafikk fra front også.

Det er en fordel om du kan litt SEO og vet hva som treffer leserne på Facebook. Men det vil bli gitt SEO-opplæring, og du vil ha en svært sterk SoMe-gruppe å støtte deg på.

Så det er viktigere for oss at du er den som:

  • Nistirrer på lesertallene i samme minutt artikkelen din er publisert, for å se om den traff blink.
  • Bytter bilde og tittel, hvis du synes saken går for dårlig.
  • Vil skrive om både krim, været, eldreomsorg, kjendiser, skole og katter.
  • Leverer en kjapp sak, mens du venter på sitatsjekken til den andre saken du sitter med.

Du må være stødig journalistisk, presseetisk sterk og ha god nyhetsteft. Du er selvstendig og har gode ideer til egensaker. Og du er nysgjerrig - og har hele tida lyst til å lære noe nytt.

Vi tilbyr et sterkt faglig og sosialt miljø med varierte arbeidsoppgaver.

Turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Tiltredelse etter avtale.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen 23. april.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS