Stillingsannonse:

Dagbladet søker tilkallings-vikarer på nyhet

Søknadsfrist: 21. oktober

Dagbladet søker ivrige tilkallingsvikarer.

Du elsker nyheter, har evnen til «å hive deg rundt» og har lyst til å bidra til at Dagbladet er først og best på breaking news. Vi søker deg som er språklig sikker, presseetisk sterk og nøyaktig.

Nyhetsavdelingen dekker blant annet fagområdene utenriks, krim og generelle innenriksnyheter. Vårt mål er å være best på breaking news nasjonalt og internasjonalt. Avdelingen samarbeider tett med Dagbladet TV og andre avdelinger.

Vi tilbyr et hyggelig, inkluderende og godt faglig miljø der det er svært gode muligheter til å utvikle seg som journalist.

Nyhetsavdelingen er en turnusavdeling, så du må regne med å bli tilkalt på dagtid, kveld og helg.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

For spørsmål kontakt:

Søknad sendes til [email protected]
Søknadsfrist 21. oktober.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere,
blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Powered by Labrador CMS