Dagbladet søker reporter til sosiale medier

Søknadsfrist: 5. desember

Hver eneste dag leses Dagbladets journalistikk av 1,4 millioner nordmenn på ulike plattformer og i forskjellige kanaler. Vi ønsker nå å treffe enda flere og enda bredere, og vil derfor styrke vår sosiale medier-gruppe med én fast stilling.

Vi trenger deg som er opptatt av hvordan vårt journalistiske innhold best kan distribueres via kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat.

Vi søker deg som ønsker å bruke datainnsikt og formidlingsevne for å nå ut til enda flere med Dagbladets prisbelønnede innhold. Som del av sosiale medier-gruppa vil du også være sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets profil og bruk av nye plattformer, i tillegg til å produsere innhold spesifikt skreddersydd for disse plattformene.

Gjennom moderering av kommentarfeltene på Facebook, vil du også komme i direkte dialog med våre engasjerte lesere.

Du må være stødig journalistisk og presseetisk, ha god nyhetsteft og sans for det tabloide, samt god formidlingsevne. Du må også ha en idé om hva slags innhold som engasjerer på de forskjellige plattformene - da spesielt blant unge.

Har du i tillegg erfaring med bilde- og/eller video-redigering, vil vi gjerne snakke med deg.

Turnusarbeid må påberegnes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Avdelingsleder Matias Ytterstad, tlf 99462233, [email protected]

Redaksjonssjef Hilde Schjerve, tlf. 91785456, [email protected]

Klubbleder Anders Holth Johansen, tlf. 47616896, [email protected]

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen onsdag 5. desember.

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL.

Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland.
Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.