Dagbladet søker leder for SPORTEN

Søknadsfrist: 1. februar

Vil du lede noen av landets fremste sportsreportere?

Lederen for Dagbladets sportsavdeling går over i ny jobb 1. april. Nå søker vi hans etterfølger.

Dagbladet-sporten prioriterer fotball, vinteridrettene og de store idrettsnavnene, og leverer innhold til Dagbladet.no, Dagbladet Pluss og papiravisa.
Sportslederen er helt sentral i den operative nyhetsledelsen, og leder det daglige arbeidet i en stab med noen av Norges beste journalister og kommentatorer innen sportsfeltet.

Vi søker en framoverlent og kunnskapsrik person, som er dyktig til å motivere medarbeiderne.
Du trigges av å vinne nyhetskampen med alt fra dagsordensettende avsløringer til de små stegene på løpende fellessaker, samtidig som du ser de store linjene i idrettspolitikken og er opptatt av historiefortelling.
Du trives med å ha mange baller i lufta på en gang, og evner å planlegge både korte og lange løp.

Det er en forutsetning at du har solid journalistisk vurderingsevne, gode etiske reflekser og gjennomføringskraft.
Det er også avgjørende at du har forståelse for en bevisst strategi for publisering på nett og i våre betalingskanaler, med tett og daglig oppfølging.

Vi kan tilby et morsomt, framoverlent og spennende arbeidsmiljø med mulighet for å være helt i forkant av den rivende medieutviklingen.

Stillingen innebærer personal- og budsjettansvar.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Redaksjonssjef Hilde Schjerve, [email protected], mobil: 917 85 456, nyhetsredaktør Frode Hansen, [email protected], mobil: 915 59 749
eller leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, [email protected], mobil: 476 16 896

Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected].

Les mer om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL.

Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.