Stillingsannonse:

Dagbladet søker kommentator

Søknadsfrist: 1. februar

Dagbladet

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet søker en erfaren, kunnskapsrik og språksikker journalist til stillingen som kommentator i Dagbladets lederavdeling.

Som kommentator i Dagbladet skal du være med på å målbære og videreutvikle avisas liberale politiske ståsted. Du må være bredt orientert i samfunnsdebatten, ha et velutviklet kildenettverk og evne til raskt å tolke, analysere og formidle essensen i det løpende nyhetsbildet.

Dagbladet tilbyr deg en unik plattform for å formidle dine analyser av politikk og nyheter, både på papir, nett og tv. Som del av leder/kommentar-avdelingen i avisa blir du en del av et kollektiv som utvikler og spisser standpunkter og argumenter i fellesskap, samtidig som du får stor frihet til å utvikle din personlige uttrykksform og dine interesseområder.

Nyhetsbildet skifter raskt. En kommentator i Dagbladet må derfor være fleksibel og nyhetsorientert, slik at vi hurtig kan sette en nyhetsutvikling i kontekst, og om nødvendig etablere og formidle et prinsipielt standpunkt.

Søknadsfrist: 1. februar

Kontaktpersoner:

Geir Ramnefjell, politisk redaktør, 97009746, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS