Stillingsannonse:

Dagbladet søker journalister til prosjektstillinger til ny satsing

Søknadsfrist: 12. september

Dagbladet har kraftig digital vekst. Nå satser vi videre. Aller Media, gjennom Dagbladet, lanserer et finansnettsted. Nettstedet skal være et friskt pust i finansjournalistikken.

Vi skal dekke de store nyhetene i inn- og utland, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene. Målet er rask vekst og på den måten bli en betydelig aktør innen næringslivsjournalistikken.

Vi søker etter sultne nyhetsjournalister til prosjektstillinger med ett års varighet. Som en del av den nye redaksjonen vil du få muligheten til å bygge noe nytt, tett integrert med den øvrige nyhetsoperasjonen i Dagbladet.

Du må være stødig journalistisk, samt presseetisk og tabloidfaglig sterk. Du må ha god kjennskap til nyhetene og personene i næringslivet, samt skrive saker på en populærjournalistisk måte så de blir tilgjengelig for et stort publikum.

Vi tilbyr et sterkt faglig og sosialt miljø med varierte arbeidsoppgaver.

Turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Tiltredelse etter avtale. Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]o innen torsdag 12. september.

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.