Stillingsannonse:

Dagbladets redaksjon. Nyhetsgolvet, DBTV, TV-studioet, TV-desken, hoveddesken. Sentralredaksjonen.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Dagbladets redaksjon. Nyhetsgolvet, DBTV, TV-studioet, TV-desken, hoveddesken. Sentralredaksjonen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Dagbladet søker frontsjef for Pluss-stoffet (fast stilling)

Søknadsfrist: 28. april

Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Er du en kreativ og leken digital frontsjef?

Dagbladet Pluss har de siste årene hatt kraftig vekst og har nå rundt 100 000 abonnenter. Nå leter vi etter en frontsjef som vil være med å ta oss til nye høyder.

Som frontsjef blir du vår digitale spydspiss med mange spennende oppgaver knyttet til hvordan Dagbladet Pluss' innhold presenteres og prioriteres via blant annet hovedfronten til dagbladet.no, nyhetsbrev og sosiale medier. Du har en sterk tabloid forståelse, og teft for de gode vinklingene, enten temaet er nyhetsdokumentarer, kriminalsaker og avsløringer, eller portrettintervjuer, forbrukertester og samliv. Samtidig har du høy presseetisk standard og gjør det som trengs for å sikre at det vi formidler er korrekt.

Publiseringsplanlegging og analyse er en viktig del av jobben. Du har som regel flere a/b-tester gående, og bruker analyse og dashboards. Du samarbeider tett med kolleger i utvikling- og innsiktsavdelingen, og liker å dele din innsikt med kolleger i redaksjonen for å sikre at Pluss-abonnentene får innhold som de ønsker å bruke tid på. Du motiveres av målstyring. Erfaring fra lignende arbeidsmiljø er en fordel.

Dagbladet Pluss har ambisiøse vekstmål, og vi jobber med kontinuerlig produktutvikling for å gjøre Pluss-universet attraktivt for flere brukere. Som frontsjef blir du sentral også i dette arbeidet.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et av Norges ledende nyhetsmediers viktigste satsningsområder. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Spørsmål kan rettes til:

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen. 951 11 763 / [email protected]

Leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen. 476 16 896 / [email protected]

Kortfattet søknad med cv sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 28.04.21

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS