Dagbladet søker avdelingsleder i kulturavdelingen

Søknadsfrist: 17. desember

Dagbladet har landets bredeste og beste dekning av kulturfeltet.
Vi trenger en engasjert og effektiv avdelingsleder som kan navigere i det store spekteret av kultursaker.

Dagbladets kulturavdeling søker etter en inspirerende, framoverlent og kunnskapsrik avdelingsleder med nyhetsteft og stor arbeidskapasitet. Vedkommende må være strukturert og kreativ. Dagbladets kulturavdeling skal være nyhetsledende på kulturfeltet, avdelingen skal sette dagsorden og drive kulturdebatten framover. En basisforutsetning for denne jobben er dermed at vedkommende har solid journalistisk vurderingsevne, gode etiske reflekser, flermedial forståelse, gode samarbeidsevner og gjennomføringskraft. Du må være en dyktig journalistisk veileder, som evner å inspirere og motivere. For å lykkes er det også avgjørende å ha en bevisst strategi for publisering på nett og i våre betalingskanaler.

Stillingen innebærer personalansvar, og rapporterer til kulturredaktør.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Kulturredaktør Sigrid Hvidsten ([email protected])
Klubbleder Anders Holth Johansen ([email protected])
Søknadsfrist 10. desember
Søknaden sendes til [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner.
Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL.
Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.