Dagbladet søker ansvarlig for sosiale medier

Søknadsfrist: 13. juni 2018

Lyst å jobbe i en avis i medvind og som leses av 1,5 millioner hver eneste dag?

Vår leder for sosiale medier (SoMe) har fått ny jobb.

Vi har dermed ledig en fast stilling som ansvarlig for distribusjon av Dagbladets journalistikk i ulike sosiale medier.

Som SoMe-ansvarlig vil du ha det daglige ansvaret for å prioritere hvilke saker som skal publiseres i de ulike sosiale mediene. Du vil lede et team av SoMe-reportere, skrive selv og samtidig være en pådriver for å øke SoMe-bevisstheten i de ulike avdelingene.

Du vil samarbeide tett med nettdesken i Dagbladet, og SoMe-ansvarlige i andre merkevarer i Aller Media. Som SoMe-leder vil du også være sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets bruk av sosiale medier.

Vi søker en erfaren nettjournalist med god forståelse for hva slags saker som skaper engasjement og sosiale deling, og som vet hvordan journalistikk bør kommuniseres og presenteres for å skape engasjement i de ulike SoMe-kanalene.

Målet er å løfte Dagbladet både trafikk- og merkevaremessig gjennom sosiale medier.

Du må være bredt orientert, ha solid etisk vurderingsevne, flermedial forståelse, gode samarbeidsevner og gjennomføringskraft. Vi søker deg som liker tanken på å bruke datainnsikt for å nå ut til flere med Dagbladets prisbelønnede innhold. Det er en fordel om du er kjent med Google Analytics og innsiktsverktøyene til Facebook og Instagram, og at du behersker bilde- og videoredigering til SoMe-formater.

Vi kan tilby et morsomt, framoverlent og spennende arbeidsmiljø med mulighet for å være helt i forkant av den rivende medieutviklingen.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte redaksjonssjef Hilde Schjerve, [email protected], tlf. 917 85 456 eller leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, [email protected], tlf. 476 16 896.

Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 13. juni 2018

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.