Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker reporter med teft for digital historiefortelling (fast stilling)

Søknadsfrist: 19. september

Dagbladet

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet Pluss har siden oppstarten i 2013 opplevd kjempevekst og har nå rundt 100 000 digitale abonnenter.

Journalistene våre skriver alt fra reportasjer og intervjuer som får tida til å stå stille, til forbrukersaker innen helse, økonomi og samliv som guider leserne i hverdagen. Vi ligger også tett på nyhetsbildet og lager eksklusive steg på sakene hele Norge snakker om.

Nå ønsker vi å utvide superlaget vårt med en reporter som kan gå inn i de store nyhetsdramaene, skrive reportasjer som berører og gi leserne møter med kjente og ukjente mennesker som engasjerer.

Vi trenger deg med en god penn, som gjerne har kompetanse på digital historiefortelling og presentasjon. Du vil få rom til fordypning og lengre løp, men må også like å snu deg rundt når det er nødvendig med tempo og korte deadlines.

Vi søker deg som er en god lagspiller, som deler kunnskap og gir energi både i medvind og motvind.

Dagbladet Pluss er et breddeprodukt som har hele Norge som målgruppe. Vi skriver for brukerne våre, og vi er opptatt av at journalistikken skal engasjere nye abonnenter og/eller treffe godt hos de leserne vi allerede har. Du må derfor være opptatt av hvordan sakene dine selger og leses.

Som reporter i Dagbladet Pluss vil mange av sakene dine også komme på trykk i Dagbladets helgemagasin, Magasinet.

Turnusarbeid må påregnes.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et av Norges ledende nyhetsmediers viktigste satsningsområder. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Spørsmål kan rettes til:

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen: 951 11 763 / [email protected]

Leder for Stories i Dagbladet Pluss, Rina Therese Blekkerud: 958 99 763 / [email protected]

Leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen: 476 16 896 / [email protected]

Søknadsfrist: 19.09.21

Søknad med CV sendes til: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS