Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker redaktør

Søknadsfrist: 7. august

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer – sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet har store ambisjoner for sin Pluss-satsing. Nå jakter vi en redaktør som ønsker å gå foran for å skape Medie-Norges mest attraktive og spennende abonnementsprodukt.

Det er allerede rundt 80.000 som abonnerer på Dagbladet Pluss, som er mye både i nasjonal og internasjonal sammenheng. Dagbladet har ikke tenkt å gi seg med dét. Med en god lagleder om bord, er troen sterk på at alle de dyktige medarbeiderne i Pluss kommer til å sette nye rekorder.

Hele Dagbladet er i kraftig medvind og i en rivende digital utvikling. De som jobber der, er stolte av å være tabloide og brenner for sterke historier. For å treffe enda bedre med Pluss-stoffet, trenger Dagbladet en som liker å bruke data, analyse og strategi til å utvikle innholdet slik at flere blir abonnenter.

Vi ser etter en redaktør som har:

  • et strategisk hode
  • god kunnskap om brukerbetaling
  • relevant ledererfaring
  • kunnskap om produktutvikling og teknologi
  • solid journalistisk erfaring
  • kommersiell forståelse og teft

Som redaktør for Dagbladet Pluss får du også ansvaret for å lede tradisjonsrike Magasinet, som er svært anerkjent for featurejournalistikken. Dagbladet Pluss skal lage innhold som folk ønsker å betale for. Du vil jobbe tett med mange kreative og kompetente miljøer i Aller-konsernet både innenfor utvikling, analyse og marked. Gode samarbeidsevner er viktig. Det samme er gjennomføringskraft og arbeidskapasitet.

Du vil få ansvar for 28 medarbeidere, inkludert mellomledere. Redaktøren er en del av Dagbladets ledergruppe og rapportere til ansvarlig redaktør/administrerende direktør.

Dagbladet tilbyr et miljø hvor det er stor trivsel i nye og fine lokaler. Lønnen er konkurransedyktig og pensjons-, og forsikringsordningene er gode.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079, Mona Wille, tlf. 402 15 106 eller Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 7.8.2022.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS