Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker ny redaktør

Søknadsfrist: 29. mars

Vil du lede et miljø som er i en rivende digital utvikling? Brenner du for de sterke, tabloide historiene? Liker du å jobbe med data, analyse og strategi? I så fall har vi en spennende jobb ledig til deg.

Dagbladet Pluss søker ny redaktør. Dagbladet Pluss har som mål å skape medie-Norges mest attraktive og spennende abonnementsprodukt. 107 000 nordmenn abonnerer nå på Dagbladet Pluss.

Som redaktør for Dagbladet Pluss får du også ansvaret for å lede tradisjonsrike Magasinet, som har satt bransjestandard innenfor norsk featurejournalistikk. Magasinet er en viktig bidragsyter til Dagbladet Pluss.

Dagbladet Pluss skal hver dag levere sterk og fascinerende journalistikk leserne ønsker å betale for. Produktet inneholder nyheter/aktualitet og nisjestoff. Temaene spenner fra underholdning, forbruker og sex- og samliv til tunge dokumentarer, krim og avsløringer. Dagbladet Pluss er et bredt produkt som skal ha en miks av tunge og lette saker hver dag.

Vi søker etter en strategisk og journalistisk sterk redaktør som vil lede og utvikle Dagbladet Pluss fremover.

Dagbladet Pluss er et digitalt abonnementsprodukt som springer ut av Dagbladet, som er en av Norges største og ledende aviser og som når 1,3 millioner lesere og seere hver dag.

Dagbladet Pluss fikk i 2019 47 prosent flere abonnenter enn i 2018 og passerte i november 2019 100 000 digitale abonnenter.

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et svært samarbeidsorientert mediekonsern. Som redaktør i Dagbladet Pluss får du jobbe tett med mange kreative og kompetente miljøer i konsernet både innenfor utvikling,
analyse og marked.

Redaktør Pluss vil få ansvar for om lag 20 ansatte, inngå i Dagbladets ledergruppe og rapportere til ansvarlig redaktør/administrerende direktør.

Arbeidsoppgaver:

  • Redaktør Pluss skal jobbe for å skape medie-Norges mest attraktive og spennende abonnementsprodukt.
  • Redaktør Pluss har også ansvaret for Magasinet.

Fag:

  • Ledererfaring – gjerne fra et massemedium
  • Erfaring fra prosjektarbeid
  • Kunnskap om produktutvikling og teknologi, samt solid journalistisk erfaring og kommersiell forståelse og teft

Egenskaper:

  • Strategisk og analytisk
  • Gode samarbeidsevner
  • Høy gjennomføringskraft og arbeidskapasitet

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:
Ansvarlig redaktør/administrerende direktør Alexandra Beverfjord [email protected], Konserndirektør HR i Aller Media Hanne Haugsgjerd [email protected] tlf: 900 82 397.

Søknad med CV sendes til [email protected] innen 29. mars.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet Pluss AS

Dagbladet Pluss AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway,
Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen,
Kode24 og Elbil24.