Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker krimreporter (fast stilling)

Søknadsfrist: 28. april

Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Klarer du å finne og fortelle de unike historiene i de største kriminalsakene som hele Norge følger med på?

Vil du gjøre lukkede miljøer tilgjengelig for folk flest, og fortelle de mest oppsiktsvekkende historiene som noen der ute, enten det er kriminelle, advokater, politi eller rettsvesen, skulle ønske forble skjult?

Trives du i tillegg med både tempo og fordypning, og har teft og interesse for digitale fortellerteknikker og innhold, er du en het kandidat for jobben som krimreporter i Dagbladet Pluss.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et av Norges ledende nyhetsmediers viktigste satsningsområder. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Som ansatt i Dagbladet Pluss vil mange av sakene dine også komme på trykk i Dagbladets helgemagasin, Magasinet.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Spørsmål kan rettes til:

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen. 951 11 763 / [email protected]

Leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen. 476 16 896 / [email protected]

Kortfattet søknad med cv sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 28.04.21

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS