Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker journalist (vikariat)

Søknadsfrist: 9. juli

Dagbladet Pluss er i kraftig vekst, og vil styrke laget med en idérik, motivert og bredt orientert reporter til et åtte måneders vikariat.

Vi trenger deg som har evnen til å se, finne og skrive de eksklusive og unike sakene som skiller seg ut og som er så gode at folk vil betale for dem.

Vi trenger deg som har evnen til å se, finne og skrive de eksklusive og unike sakene som skiller seg ut og som er så gode at folk vil betale for dem.
Du må ha et godt grep om digital formidling, ha en dokumentert evne til å grave fram egne saker, ha gode kildenett innen ett eller flere spesialfelt og ikke være redd for raskt å sette deg inn i nye områder utenfor din komfortsone.

Noe turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss Jonas Pettersen, 951 11 763 / [email protected]

Magasinredaktør Karine Østtveit, 984 51 817 / [email protected]

Leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, 476 16 896 / [email protected]

Søknadsfrist: 9. juli

Tiltredelse: Så snart som mulig

Søknad sendes til [email protected]

Firma: Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.