Dagbladet Pluss søker dokumentarreporter og nyhetsreporter

Søknadsfrist: 22. mai 2018

Dokumentarreporter til Dagbladet Pluss - prosjektstilling 9 mnd.

Vi søker en iderik, selvstendig og bredt orientert reporter til Dagbladet Pluss. Vi trenger deg som har evnen se finne og skrive de eksklusive sakene som skiller seg ut, og som er så sterke at folk vil betale for dem.

Du må ha et godt grep om digital formidling, ha en dokumentert evne til å grave fram egne saker, og ha gode kildenett innen ett eller flere spesiatfelt.

Søknadsfrist 22. mai . Tiltredelse: Så snart som mulig.

Søknad sendes til: [email protected]

Nyhetsreporter til Dagbladet Pluss - prosjektstilling 9 mnd.

Vi søker en iderik, selvstendig og bredt orientert nyhetsreporter til Dagbladet Pluss. Du skal skrive grundig og tabloid om sentrale saker om i nyhetsbildet.

Du må både kunne grave fram eksklusive saker og vinkler, i tillegg til å skrive gode analyse- og innføringssaker. Du må være kunnskapsrik, ha et bredt kildenett og god innsikt i sentrale samfunnsspørsmål.

Du må ikke være redd for raskt å sette deg inn i nye områder utenfor din komfortsone når det er aktuelt. Du må kunne skrive om kultur, forskning eller sport hvis det er der den beste og mest aktuelle saken er. Du vil inngå som en del av Pluss-redaksjonen, og noe turnus-arbeid vil måtte påregnes.

Søknadsfrist 22. mai. Tiltredelse: Så snart som mulig

Søknad sendes til: [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet Pluss omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.