Stillingsannonse:

Dagbladet Magasinet søker reportasjeleder (9 mnd vikariat)

Søknadsfrist: 27. februar

Vil du være med å forme journalistikk i verdensklasse? Da har vi jobben for deg!

Dagbladet Magasinet er på jakt etter en reportasjeleder med god gjennomføringskraft og digital forståelse, som kan bidra til at Magasinet fortsetter å overraske, begeistre og berøre leserne våre.

Dagbladet Magasinet er blant de mest prisvinnende avismagasinene i Norge, og de beste Magasinet-sakene blir husket i mange år.

Reportasjelederen skal bidra til at disse historiene skapes, samtidig som han eller hun er sentral i å sørge for at den daglige produksjonen flyter som den skal og at sakene også fungerer som de skal digitalt.

Vi ser etter en tabloid og iderik reportasjeleder som ser hvilke saker som setter dagsorden, som er analytisk anlagt og har interesse for å bruke tilgjengelige analyseverktøy for å få saken til å fungere best mulig digitalt.

I jobben ligger blant annet tett samarbeid med Dagbladet Pluss for optimalisering av sakene og drodling av spennende fotorigg og større digitale løsninger. Du vil også være en bidragsyter inn i jobbingen med personintervjuer og dokumentarer i Dagbladets helgeavis.

Du er kreativ og liker å jobbe med et spenn av ulike stoffområder,
fra store graveprosjekter til overraskende brekksaker og portrettintervjuer med kjente personer. Du er journalistisk sterk, har bred redaksjonell erfaring, gjerne fra flere stoffområder, og trives både med veiledning og tekstredigering.

Samtidig har du en høy presseetisk standard og gjør det som trengs for å sikre at alt vi formidler er korrekt. God flermedial forståelse er en nødvendighet.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte:
Avdelingsleder Rina Blekkerud på e-post: [email protected]
eller tlf: 958 99 763.

Leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen, treffes på e-post: [email protected] eller tlf: 476 16 896.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen 27. februar.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media,
med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder,
en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.