Stillingsannonse:

Byggeindustrien/
bygg.no søker journalist

Søknadsfrist: 26. september

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mediehuset Byggeindustrien

Er det ledende medieselskapet i byggenæringen i Norge. Bladet Byggeindustrien ble etablert i 1968, og bygg.no er i dag en sentral del av mediehusets satsing. Vi har også vår egen podkast, «Byggeplassen», og et daglig nyhetsbrev som går ut til rundt 35.000 mottakere Vi har rundt 30.000 abonnenter på blad/nett, og har 100.000 ukentlige unike brukere på bygg.no. Selskapet Bygg og Anlegg Media AS arrangerer også de årlige Byggedagene. Det er 25 fast ansatte i selskapet som omsetter for over 50 millioner kroner i året. Vi har kontor i Wergelandsveien 3 i Oslo.

Vi ønsker en journalist med relevant erfaring/utdanning, med god skriftlig fremstillingsevne. Personen vi ansetter vil produsere artikler til bladet Byggeindustrien samt til nettstedet bygg.no og øvrige produkter, som blant annet omfatter podkasten «Byggeplassen».

Vi ønsker en selvgående person som har evne til å søke opp og utarbeide gode nyhetssaker og reportasjer, og som vil være en aktiv ressurs i redaksjonen. Byggeindustrien dekker hele verdikjeden innen bygg, anlegg og eiendom, og andre som har en relasjon til næringen via politikken, byråkratiet eller øvrig næringsliv. Vår nye medarbeider vil skrive om alt fra teknologi og boligbygging til krimsaker og enorme infrastruktur- og samferdselsprosjekter. Det betyr at vi også oppfordrer personer med annen erfaring enn fra landets nyhetsredaksjoner, men som ser det som spennende å kunne være med å bidra inn i en redaksjon som jobber bredt mot den profesjonelle delen av byggenæringen, å søke på stillingen.

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et godt arbeidsmiljø og mange sosiale goder
  • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
  • Moderne kontorer sentralt i Oslo med kort vei til offentlig transport

Nærmere opplysninger om stillingen:

Arve Brekkhus, sjefredaktør, ab@bygg.no), 901 34 888.

Søknadsfrist: Mandag 26. september 2022.

Søknad og CV sendes til ab@bygg.no.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS