Stillingsannonse:

BT søker nyhetsleder for historiefortelling

Søknadsfrist: Snarest

Bergens Tidende (BT)

Bergens Tidende logo

Er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

BT satser på fortellende journalistikk og nå trenger vi ny leder! Vi søker deg som har teft for de gode historiene og som vet hvordan vi skal treffe leserne.

BT skal være et av landets viktigste laboratorier for ny og fremtidsrettet journalistikk. Vi ser etter en deg som kan videreutvikle vår digitale historiefortelling, og gi BTs brukere engasjerende journalistikk fra virkeligheten.

Som leder for historiefortelling har du reportasjelederansvar for noen av de viktigste sakene i BT. Du vil følge journalister og fotografer tett gjennom hele den journalistiske prosessen frem til publisering. Den vi søker må ha god gjennomføringskraft.

Stillingen krever stor grad av selvstendig arbeid, og du må ha evne til å planlegge og prioritere. Du må tenke kreativt rundt digital presentasjon og ha solid etisk vurderingsevne.

I denne jobben vil du samarbeide tett med hele redaksjonen og alle de ulike faggruppene i BT. Lederen har også kontakt med samarbeidsavisene og frilansere.

Som leder for historiefortelling er du en del av mellomledergruppen. Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør.

Søknadsfrist: 11.09.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Kontaktperson:

Liv Skotheim, redaksjonssjef, [email protected], 98203108

Tonje Aursland, klubbleder, [email protected], 90650717

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS