Stillingsannonse:

Brenner du for sport? Nå har du sjansen til å lede Bergens beste sportsredaksjon

Søknadsfrist: Snarest

Bergens Tidende (BT)

Bergens Tidende logo

Er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

BT-sporten trenger ny leder!

Avdelingen er best i verden på dekning av SK Brann, med podkast- og TV-konseptet Ballspark som sitt flaggskip. I tillegg dekker vi både topp- og breddeidrett i vest, med nyhetssaker, featurestoff, og TV-produksjon både fra turneringer og store arrangementer som Stoltzekleiven opp og Bergen City Marathon.

Vi søker etter en faglig sterk og digitalt orientert leder, med ambisjoner om å løfte sportsdekningen i Bergens Tidende enda et hakk.

Du skal være en pådriver for journalistisk nytenkning og utvikling av innhold i ulike formater og sjangre: Alt fra sportsnyheter til visuell historiefortelling til podkast i studio eller på scene.

Vi søker deg som behersker både høyt tempo og reportasjeledelse av lengre løp, er sterk på presseetikk og digital historiefortelling.

Du er en engasjerende leder, som jobber systematisk for å nå målene avdelingen setter seg, og som brenner for å utvikle folkene rundt deg.

Som leder for sporten er du en del av mellomledergruppen i BT. Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør.

Søknadsfrist: 11.09.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Kontaktperson:

Liv Skotheim, redaksjonssjef, liv.skotheim@bt.no, 98203108

Tonje Aursland, klubbleder, tonje.aursland@bt.no, 90650717

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS