Stillingsannonse:

Brenner du for et godt arbeidsliv for alle?

Søknadsfrist: 26. februar

Vi har nå ledig stilling som rådgiver kommunikasjon og marked.

Finansforbundet jobber for at ansatte i finans og teknologi skal ha innflytelse på egen arbeidshverdag. Som samfunnsaktør arbeider vi for trygge arbeidsplasser og en bærekraftig næring.

Vi vil nå styrke arbeidet med innholdsproduksjon og budskapsformidling overfor våre målgrupper. Til dette arbeidet ønsker vi oss en tydelig og engasjert rådgiver som kan bidra til å bygge kunnskap om og kjennskap til Finansforbundet blant ansatte i bransjen, våre medlemmer og tillitsvalgte i bedriftene i finans. Stillingen er delt 50/50 mellom prosessområdene Kommunikasjon og Marked, og rapporterer til leder Kommunikasjon.

Dette blir dine hovedoppgaver:

 • Koordinere og utvikle Finansforbundets kommunikasjon i sosiale medier; være pådriver i organisasjonen, følge opp respons og måle resultater
 • Formidle forbundets politikk i sosiale medier på en kreativ, pedagogisk og interessant måte gjennom video, foto, grafikk, lyd og tekst
 • Bistå politiske ledere og våre eksperter med deres personlige profiler, så vi oppnår økt synlighet om forbundets politikk
 • Ha en KAM-rolle med ansvar for å følge opp medlemsutviklingen i utvalgte bedrifter i samråd med tillitsvalgte (resultat- og budsjettansvar)
 • Bistå tillitsvalgte i å utvikle lokale kampanjer • Bistå tillitsvalgte med deres medlemskommunikasjon i egen bedrift

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Høyere utdanning og grunnleggende kompetanse innenfor kommunikasjon/markedsføring
 • Erfaring fra andre virksomheter
 • Erfaring med å kommunisere politiske budskap i sosiale medier og kunnskap om hva som egner seg mht. tekst og visuelle elementer
 • God kjennskap til annonsering, distribusjon og analyseverktøy i de viktigste kanalene og hvordan optimalisere effekt
 • Er vant til og liker å skrive korte og engasjerende tekster
 • Har du vært engasjert i tillitsverv eller organisasjonsarbeid, er det en fordel.

Vi tror du har disse egenskapene:

Du er samfunnsengasjert, tar gjerne initiativ og er god på å bygge relasjoner på tvers av mennesketyper og organisasjoner. Samtidig drives du av å nå resultater og vet at du må jobbe systematisk og analytisk for å få det til. Vi tenker at du er kreativ og liker å jobbe selvstendig, samtidig som du setter pris på å være en del av vårt team. Du er opptatt av et fortsatt godt arbeidsliv for alle i Norge i årene fremover og ser dette som en mulighet for å gi ditt bidrag.

Dette får du hvis du begynner hos oss:

En spennende jobb i en moderne organisasjon med et godt fagmiljø, der du får muligheter for å påvirke innholdet i rollen selv. Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver samt gode utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

Vil du vite mer, ta kontakt med leder Kommunikasjon, Anne Greva, på mobil
901 98 714 eller leder Marked, Ane Køber Guldvik, på mobil 415 06 828.

Søknad med CV sendes til HR ved Beathe Wold, [email protected]

Søk på stillingen her

Firma: Finansforbundet

Finansforbundet er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for ansatte i finans og teknologi,
som er tilsluttet YS. Med 32 000 medlemmer og 1 200 tillitsvalgte er forbundet en dominerende aktør i finansnæringen. Sekretariatet har 48 ansatte og holder til i Bjørvika i Oslo.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS