Stillingsannonse:

Breaking-journalist i Dagbladet

Søknadsfrist 5. oktober

Dagbladet

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet går i nyhetskampen hvert minutt, hver eneste time, året rundt.

Nyhetsavdelingen søker nå en ny breaking-journalist til fast stilling:

  • Du dyrker nyhetskonkurransen og elsker å være først ute med siste nytt.
  • Du trives best med å jobbe med det som skjer akkurat nå i inn- og utland.
  • Du jakter eksklusive steg i det løpende nyhetsbildet og evner å finne vinklinger som skiller seg ut i nyhetskampen.
  • Du er solid etisk og er nøyaktig.
  • Du jobber godt selvstendig, men er samtidig en lagspiller som gjør andre gode.

Nyhetsavdelingen – breaking er en turnusgruppe som leverer til nett og TV. Erfaring, for eksempel fra lokalavis eller andre relevante nyhetsmedier, er en fordel.

Nyhetsavdelingen - breaking samarbeider tett med andre nyhetsmiljøer i Dagbladet, som politisk avdeling, Børsen, Dagbladet TV med flere, og tilbyr et sterkt faglig og godt sosialt miljø. Arbeidsdagen er svært variert, og byr på gode utviklingsmuligheter.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt:

Fungerende avdelingsleder nyhet Thomas Sæbø[email protected] / 91600461 Fungerende redaksjonssjef Hans-Martin Thømt Ruud[email protected] / 97687774 Leder for redaksjonsklubben Anders Holth Johansen[email protected] / 476 16 896 Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Tiltredelse: Etter avtale
Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist 5. oktober

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS