Stillingsannonse:

Blir du med og løfter journalistutdanningen innen språk og reportasjesjangeren?

Søknadsfrist: 18. mai

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 11.000 studenter og 1.300 ansatte fordelt på ni studiesteder.

Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV) utdanner samfunnsvitere som imøtekommer samfunnets behov for nytenkende yrkesutøvere innen privat og offentlig sektor. Fakultetets doktorgrad er ph.d. i sosiologi. FSV har ca. 2200 studenter og 190 ansatte.

Fakultetets forskningsvirksomhet er organisert i fire faggrupper: Velferd og sosiale relasjoner, Historie, kultur og medier, Ledelse og innovasjon og Miljø, internasjonale relasjoner, nordområder og samfunnssikkerhet.

Fakultet for samfunnsvitenskap har ansatte på to ulike studiesteder; Bodø og Levanger. Det gis per i dag også undervisning på Stokmarknes, Mo i Rana og Steinkjer.

Vi søker to førsteamanuensiser innen journalistikk

Hos oss ved Nord universitet har vi ledig to faste stillinger ved Fakultet for Samfunnsvitenskap (FSV).

Du må ha en godkjent norsk doktorgrad i språkvitenskap, nordisk språk eller mediefag. Vi ønsker også at du har erfaring fra redaksjonelt arbeid av nyere dato, og gjerne arbeid i ulike typer medier og erfaring fra redaksjonell ledelse.

Er du interessert i reportasjejournalistikk?

Vil du undervise og veilede journaliststudenter innen reportasje-, dokumentar- og undersøkende journalistikk?

Stillingen omfatter forskning og undervisning på bachelor- og masternivå i journalistikk. Det forutsettes at den som blir ansatt tar aktivt del i arbeidet i forskningsgruppa for journalistikk og medier.

Stillingen har kontorsted på studiested Bodø, men kan også medføre arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder. Fagmiljøet ved Nord universitet er fordelt på flere steder, så det er viktig med samarbeid mellom vitenskapelig ansatte ved fakultetet uansett geografisk plassering.

Les mer om stillingen her.

Er du interessert i språk i media?

Vil du undervise og veilede journaliststudenter innen språkbruk, kommunikasjonsteori og sjangre i flermedial journalistikk?

Stillingen omfatter forskning og undervisning på bachelor- og masternivå i journalistikk. Det forutsettes at den som blir tilsatt tar aktivt del i arbeidet i forskningsgruppa for journalistikk og medier.

Stillingen har kontorsted ved studiested Bodø, men kan også medføre arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder. Fagmiljøet ved Nord universitet er fordelt på flere steder, så det er viktig med samarbeid mellom vitenskapelig ansatte ved fakultetet uansett geografisk plassering.

Les mer om stillingen her.

Søknad sendes inn via jobbnorge.no

Søk på stillingene her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS