BLADET VESTERÅLEN SØKER REDAKTØR

Søknadsfrist: 05. mai 2018

Vår nåværende redaktør går av med pensjon fra høsten, og vi søker etterfølger.

Vi ønsker oss en engasjert, samfunnsinteressert og tydelig leder med bred erfaring fra avis, størst mulig interessefelt og stor arbeidskapasitet.

Endringer er en del av vår hverdag, og gode samarbeidsevner er nødvendig for å lykkes. Markedsforståelse og digital kompetanse ser vi som en forutsetning for å videreutvikle Bladet Vesterålen og blv.no.

Arbeidet byr på spennende og utfordrende oppgaver i en svært aktiv region. Det er nødvendig med kunnskap og interesse for næringslivet i regionen.

Spørsmål kan rettes til:

Ansvarlig utgiver, Karl-Einar Nordahl: Telefon 45 00 58 90

Søknad med referanser, vedlagt kopier av vitnemål, arbeidsprøver og attester sendes på e-post til:

Bladet Vesterålen AS

v/Karl-Einar Nordahl: [email protected]

Søknadsfrist 5. mai 2018

Firma: Bladet Vesterålen

Bladet Vesterålen er regionavisa som dekker alle de fem vesterålskommunene og i tillegg Lødingen og Kvæfjord. Avisa er politisk uavhengig. Bladet Vesterålen gis ut på papir og som e-avis fem ukedager – tirsdag til lørdag. Nettavisa – blv.no – oppdateres fortløpende. Bladet Vesterålen AS er del av konsernet NorVest AS. Foruten avisa, omfatter konsernet reklamebyrå og trykkeri og har til sammen 35 ansatte, herav 11 i redaksjonen. Hovedredaksjonen holder til i eget hus – Avishuset – i Sortland sentrum, med lokale medarbeidere i samtlige vesterålskommuner, Lødingen og Kvæfjord. Vesterålen har naturskjønne omgivelser, ideelle forhold for friluftsliv, et mangfoldig idretts- og kulturliv, og gode kommunikasjoner.