Stillingsannonse:

Bergensavisen søker ansvarlig redaktør

Søknadsfrist: Snarest

Bergensavisen

Bergensavisen

Bergensavisen er lokalavisen for Bergen og omegn. Avisen er nyhetsledende på hendelser, nyheter, kultur og sport og skal gjøre Bergen til en bedre by å leve, bo og virke i. BA tar folket på alvor. Bergensavisen har redaksjonelle medarbeidere som lever sitt liv med innbyggerne i Bergen – og speiler virkeligheten i byen på godt og vondt.

Vil du lede og utvikle hele Bergens lokalavis?

Bergensavisen er lokalavisen for Bergen og omegn. Avisen er nyhetsledende på hendelser, nyheter, kultur og sport og skal gjøre Bergen til en bedre by å leve, bo og virke i. Vi tar folket på alvor.

Nå søker vi en strategisk og samlende leder til å sette tydelig retning for avisen og våre medarbeidere. Vår ansvarlige redaktør står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og sørger for at BA er først med det siste fra nyhetsbildet i og rundt Bergen.

Vi skal være en nyskapende og fremtidsrettet avis som speiler mangfoldet hos Bergens innbyggere. Som Bergens lokalavis har vi vekstambisjoner og skal øke antallet digitale abonnenter. For å nå målet vil BA trekke veksler på Amedias kompetanse og ressurser.

Vi ser etter deg med solid redaksjonell ledererfaring og god forståelse for lokaljournalistikkens egenart. Du har kunnskap om og oversikt over trender og utviklingstrekk i mediebransjen.

Interessert? Ta kontakt med oss i Visindi for en uforpliktende prat om rollen.

Ring Hege Rødland på tlf. 916 17 560, Heidi Wiggen på tlf. 916 56 103 eller
Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611.

Vi behandler søknader fortløpende.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS