Stillingsannonse:

BA søker tilkallingsvikarer/
videofotografer

Søknadsfrist: 9. juli

Bergensavisen

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 100.000 daglige lesere på mobil, nett og avis. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. Avisen har over 24.000 betalende abonnenter. Bergensavisen er en del av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

Bergensavisen søker etter tilkallingsvikarer/videofotografer til direktesendte fotballkamper, idrettsarrangementer og til diverse nyhetssendinger i og rundt Bergen. BA har en rekke rettigheter og vil styrke arbeidet rundt dette.

Arbeidet vil bestå av produksjon av fotballkamper i Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, 4. divisjon – og diverse andre idrettsarrangementer som f. eks Trond Mohn Games, Fløibanen Opp, Voss cup, Bergen Cup.

Bergensavisen produserer også nettbaserte sendinger som Fotballgallaen og Årets Bergenser. Vi satser også på direktesendinger som skal være tett på nyhetsbildet i og rundt Bergen. Sendinger som den rette vil ta del i.

De fleste kampene/arrangementene avvikles i helgene, men også noe på kveldstid og i ukedager.Opplæring i arbeidsverktøy vil bli gitt, men vi forutsetter at du har god og solid kompetanse innen filming, teknikk og redigering, samt kjennskap til hvordan en direktesending gjennomføres.

Kvalifikasjonskrav:

  • Kompetanse innen filming og redigering
  • Kjennskap til hvordan en direktesending gjennomføres
  • God teknisk forståelse og kunnskap
  • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet
  • Selvgående, strukturert og driftig
  • Kan fungere som VJ

Send inn din søknad snarest mulig – send til utviklingsredaktør [email protected]

Merk søknad med Tilkallingsvikar/videofotograf.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS