Stillingsannonse:

Redaksjonen i Avisen Agder.
Redaksjonen i Avisen Agder.

Avisen Agder søker medarbeidere som er glad i å skrive og formidle

Søknadsfrist: 16. mai

Avisen Agder

Agder er lokalavis for kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal i Vest-Agder, og Lund og Sokndal i Rogaland. Agder har 24 ansatte, et opplag på ca. 8000 og er nummer en-avis i fire av kommunene. Avisen kommer ut tre ganger i uken og har i tillegg nettavisen www.avisenagder.no.

Vi søker medarbeidere som er glad i å skrive og formidle. Har du utdannelse som journalist er det selvsagt en fordel, men det viktigste er at du synes det er kjekt å skrive
og ta bilder.

Magen til Anette Larsen Aass viser tydelig at hennes familieforøkelse er en av grunnene til at avisen nå søker nye medarbeidere.

Journalisten Anette skal ut i barselpermisjon.
Journalisten Anette skal ut i barselpermisjon.

- Som journalist i Avisen Agder lærer du hele spekteret av faget, og du får virkelig sette ditt preg på avisen. Det er det som er så kjekt med å jobbe i en mindre avis, man blir regnet som en fullverdig medarbeider med en gang, forteller Anette.

- Jeg startet her selv som nyutdannet journalist og har hatt en fantastisk start på karrieren. I Avisen Agder ler vi mye sammen, og jeg blir alltid i godt humør av redaksjonsmøtene. Vi får mye frihet til å finne egne saker og kan bruke egne interesser i artiklene.

Hun påpeker at i tillegg har avisen et stort fokus på troverdighet.

- Klikk er viktig, det er jo alltid kjekt når noen har lyst å lese saken, men Avisen Agder er en seriøs avis som ikke benytter seg av clickbait. Jeg kan virkelig anbefale jobben!

Høres det spennende ut å jobbe i Avisen Agder?

Ta en rask og uforpliktende telefon til Kristen Munksgaard, tlf. 901 06 814

Det er også mulig å sende Kristen en mail på [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS