Stillingsannonse:

Avisa Oslo søker tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: Snarest

Avisa Oslo

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Brenner du for Oslo? Og vil du vinne nyhetskampen i hovedstaden?

Da kan vi ha jobben for deg. Avisa Oslo skal være en nyskapende trendsetter i det norske mediebildet og skal skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge. Nå søker vi flere tilkallingsvikarer.

Du kan være med på en helt ny mediesatsing, og vi lover deg en rolle i en lokalavis som skal bety noe for folk. Hver dag skal vi servere byens borgere journalistikk som ligger tett opptil hva leserne snakker om og er opptatt av. Det gjelder nyheter i spennet fra breaking news til økonomi, politikk, trender og debatt.

Vi søker idérike ansatte med god nyhetsteft og som takler et høyt tempo. Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag. Vi ser gjerne at du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og besitter evnen til å jobbe selvstendig.

Oslo er en smeltedigel hva angår etnisitet og levevis. Vi ønsker en redaksjon som speiler dette mangfoldet og oppfordrer personer med flerkulturell bakgrunn til å søke.

Hvis dette motiverer deg, og du i tillegg trigges av å starte og utvikle en helt ny avis som skal vinne Oslo – da bør du søke!

Med Amedia i ryggen er målet er å skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge. Her kan du bidra til å bygge et sterkt fagmiljø hos en arbeidsgiver som vil utvikle seg sammen med Oslo. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt.

Nyhetsredaktør Hanne Taalesen: [email protected] / 975 08 608

Redaksjonssjef Rune Bernhus: [email protected] / 90 10 60 55

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS