Stillingsannonse:

Avisa Oslo søker sportsjournalist

Søknadsfrist: Snarest

Vi skal lage den avisa Oslo mangler - og trenger! Blir du med?

Vi bygger nå opp en slagkraftig redaksjon med 35 redaksjonelle medarbeidere,
som skal levere nyheter døgnet rundt sju dager i uka. Vi skal samle Oslo i én avis igjen – blir du med?

Vi ønsker at Avisa Oslo skal være en nyskapende trendsetter i det norske mediebildet. Da trenger vi de beste journalistene, og en nøkkelrolle er en nytenkende sportsjournalist. Dersom du har interesse for sportsnyheter og treningstrender og vil jobbe i en avis som skal skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge – les videre!

Om jobben
Som sportsjournalist vil hovedansvaret ditt være sport, trening og forbrukerstoff. Avisa Oslo ønsker å knytte til seg en dyktig journalist som er klar for å utfordre den klassiske sportsjournalistrollen.

 • Rette kandidat må kunne "alt" om fotball og ha total oversikt over topplagene i Oslo, først og fremst Vålerenga, men samtidig være åpen for å finne de gode historiene også i det utvidede sportsfeltet – nemlig trening og forbrukerstoff.
 • Vi ønsker at vår journalist skal dekke de nyeste treningstrendene med like stor entusiasme som de siste ryktene fra treningsfeltet på Valle.
 • Vår sportsjournalist skal også være tett på og skrive om de mest spektakulære idrettsprofilene fra Oslo – fra alle idretter.
 • Som Avisa Oslos ekspert må du påregne å lede live-sendinger og gjøre stand ups live
 • Du blir ett av Avisa Oslos ansikt utad i dette stoffområdet, og du vil få anledning til å kommentere og analysere saker og endringer av betydning
 • Du har god erfaring fra digitale flater

Hva ser vi etter
Oslo er en smeltedigel hva angår etnisitet og levevis. Vi ønsker en redaksjon som speiler dette mangfoldet. For å lykkes som sportsjournalist, tror vi følgende er relevante egenskaper:

 • Du er god til å bygge nettverk, og har meget gode kontaktskapende egenskaper
 • Du er uredd og flink til å spissformulere saker
 • Du har erfaring med tabloid journalistikk, og liker det
 • Du har god oversikt og har evne til å prioritere
 • Du har stor gjennomføringskraft

Vi skal skape et sterkt redaksjonelt felleskap som setter en standard. Hver dag skal vi servere oslofolk journalistikk som ligger tett opptil hva leserne snakker om og er opptatt av. Det gjelder nyheter i spennet fra breaking news til økonomi, politikk, trender og debatt. Hvis dette motiverer deg, og du i tillegg trigges av å starte og utvikle en helt ny avis som skal vinne Oslo – da bør du søke!

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en rolle i en lokalavis som skal bety noe for folk. Du kan være med på en helt ny mediesatsing. Vi er en start-up, så alle strukturer og planer er ikke på plass fra dag 1. Men vi har Amedia i ryggen og målet er å skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge. Her kan du bidra til å bygge et sterkt fagmiljø hos en arbeidsgiver som vil utvikle seg sammen med Oslo.

Vil du vite mer om både den historiske satsingen og denne stillingen?
Lytt til denne podkasten med ansvarlig redaktør Magne Storedal og styreleder Jostein Larsen Østring:

https://soundcloud.com/meyerhaugen/avisa-oslo-soker-sportsjournalist/s-NUR7zP1osO5

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med:
Bård Idås ([email protected]) tlf: 95044483.

Avisa Oslo er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Avisa Oslo

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium.
En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS