Stillingsannonse:

Avisa Nordland søker journalist

Søknadsfrist: 28. november

Avisa Nordland

Avisa Nordland

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy.Hovedredaksjonen i Bodø har nylig flyttet inn i nye og moderne lokaler midt i sentrum.Totalt består redaksjonen av 28 medarbeidere. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%).

Vil du være med å forme og utvikle journalistikken i Nordlands ledende mediehus? Da er dette muligheten du har ventet på!

Avisa Nordland har hatt sterk, digital vekst de siste årene. Nå søker vi en allsidig, idérik og digitalt treffsikker journalist for å styrke vår redaksjon.

Du bør ha:

  • God teft for hva folk er opptatt av i hverdagen
  • Presist og godt språk
  • Iboende nysgjerrighet
  • En solid dose gjennomføringskraft
  • Evne til å få folk i tale

Det er en fordel med relevant erfaring eller utdanning, men ikke et absolutt krav. Stillingen vil inngå i vår nyhetsredaksjon og som en del av vår turnusordning.

Avisa Nordland er en av de større avisene i Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø preget av godt humør, hvor vi er opptatte av at alle er med på å stake ut kursen fremover.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, eller en uforpliktende prat, kan du ta kontakt med nyhetsredaktør Markus Rask Jensen på tlf 95 89 11 60 eller [email protected].

Fungerende klubbleder i Avisa Nordland er Victoria Finstad. (45 09 03 65 eller [email protected])

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS